Vastgoedtypes

Winkels

Ondanks e-commerce, covid of de verschillende economische crises, blijft het winkelvastgoed in België het bijzonder goed doen. De huurvraag naar winkelpanden stijgt, en investeerders hebben wederom appetijt voor winkelpanden.

Woman with a hat doing some shopping with a coffee cup in her hand

Diensten voor retailers en winkelketens

  • CBRE beschikt over een ruim aanbod aan winkelruimte, die te huur of te koop wordt aangeboden. Het betreft winkels in alle Belgische grootsteden, waaronder o.a. Brussel, Gent, Antwerpen, Luik, Namen, Mechelen en Leuven.
  • Consultants van CBRE adviseren je graag bij huurcontractonderhandelingen, huurverlenging en de correcte inschatting van de huurprijs.
  • Wij helpen u graag met onze expertise en ervaring over de Belgische winkelmarkt. Waar mijn eerste flagship-winkel openen? Waar verder uitbreiden? In een winkelstraat, een retailpark of een shopping center?
  • CBRE kan u bijstaan met voetganger-tellingen, socio-economische analyse of het bepalen van herkomst en consumententypes. Onze GIS-analyses laten toe om de ideale verdeling van uw winkelnetwerk te bepalen.
  • Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de commerciële huurwetgeving of recente trends in het Belgische winkellandschap, zoals pop-ups, sleutelgelden of omzethuren.

Diensten voor winkeleigenaars en investeerders

Op zoek naar huurders of kopers? Laat je bijstaan door CBRE voor bezoeken, onderhandelingen en het opstellen van het huurcontract.

Via zijn internationale netwerk, een pro-actieve marktscreening en online platformen zoals propertyweb.be heeft CBRE continue toegang tot kleine en grote huur- en koopaanvragen van grotere winkelketens of zelfstandige winkeluitbaters. Hiermee brengen we de commercialisatie van jouw winkelpand snel tot een goed einde.

Wij weten wat eindgebruikers en huurders van winkels willen, zoeken en verwachten, en vertellen jou daar graag alles over. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van belangrijke trends op de kantoorgebruikersmarkt, zoals pop-ups, sleutelgelden of omzethuren.

Daarnaast helpen we je onder meer bij de verkoop, financiering, waardering en het beheer van je winkelpand of -portefeuille.

Op zoek naar uw volgende winkelruimte?

Of u nu op zoek bent naar winkels te huur of te koop, bekijk ons beschikbare aanbod in België.

$name

Contact