Vastgoedtypes

Kantoren

Maak gebruik van ‘s werelds meest uitgebreide platform voor vastgoeddiensten dat aan de specifieke behoeften van kantoorhuurders en -eigenaren antwoordt.

Office_Basic Hero 972 x 1296 px

Diensten voor kantooreindgebruikers

Host

Met boeiende belevingsdiensten en een intuïtieve mobiele app maakt Host van elke locatie de perfecte plek om goed werk te leveren.

Creëer meer waarde door het verbeteren van de productiviteit en het optimaliseren van kantoorlocaties, portefeuilles, eigendom- en kapitaalsopbouw dankzij onze holistische oplossingen voor werkplekperformance, werving en behoud van talent en kostenbesparing. Ons wereldwijde technologieplatform verbindt kantoorprofessionals, waar ook ter wereld, die gebruikmaken van marktinzicht en marktervaring ten behoeve van een sterk resultaat voor lokale, nationale en mondiale eindgebruikers.

Diensten voor kantoorbeleggers

Met een aanpak die vastgoedverkoop, gestructureerde en schuldfinanciering, investment banking, taxatie, vastgoedbeheer, marketingdiensten en projectmanagementoplossingen omvat, behandelen wij kantoorvastgoed in alle belangrijke markten.

Op zoek naar uw toekomstige kantoren?

Of u nu op zoek bent naar kantoren te huur of te koop, bekijk ons beschikbare aanbod in België.

$name

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan om informatie over kantoren rechtstreeks in uw mailbox te ontvangen.

Q4 2022

Brussels Office MarketView

$name

Een update over de Brusselse kantorenmarkt

Record investeringsvolume ondanks recente nieuwsberichten over economische onzekerheid.

Rapport downloaden

Gerelateerde inzichten