Vastgoedtypes

Kantoren

Kantoren en professionele werkruimten blijven absoluut noodzakelijk om werknemers aan te trekken of te behouden, op te leiden, samen te werken en te innoveren.

Office_Basic Hero 972 x 1296 px

Diensten voor huurders 

Uw kantoor en kantoorlocatie zijn belangrijk voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers en de uitstraling naar uw klanten. CBRE staat u graag bij in de zoektocht naar een nieuw kantoor of bij de optimalisatie van uw bestaande kantoorruimte.  

Ons aanbod aan diensten

  • CBRE beschikt over een ruim aanbod aan kantoorruimte, die te huur of te koop wordt aangeboden. Het betreft kantoren te huur of te koop in alle Belgische grootsteden, waaronder o.a. Brussel, Gent, Antwerpen, Luik, Namen, Mechelen en Leuven. 

 

 

 

  • CBRE beschikt over een ruim aanbod aan tools om uw “Stay vs. Move” analyse correct in te schatten, met onder andere de financiële en milieutechnische impact alsook de praktische gevolgen voor uw werknemers. 

 

  • Bent u op zoek naar een duurzaam kantoor?

    Veel kantoorpanden beschikken over de nodige certificaten zoals BREEAM, WELL, LEED of DGNB. Zo kan u de ecologische voetafdruk vergelijken. 

 

  • Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van belangrijke trends op de kantorenmarkt, zoals telewerken, hybride werken, gedeeld werken, en mobiliteitsplanning.   

Diensten voor eigenaars en ontwikkelaars

 
Op zoek naar huurders of kopers? Laat u bijstaan door CBRE voor bezoeken, onderhandelingen en het opstellen van het huurcontract.  

Via zijn internationale netwerk, een pro-actieve marktscreening en online platformen zoals propertyweb.be heeft CBRE continue toegang tot kleine en grote huur- en koopaanvragen vanwege bedrijven, publieke instellingen en andere eindgebruikers. Hiermee brengen we de commercialisatie van uw kantoorpand snel tot een goed einde. 

Wij weten wat eindgebruikers en huurders van kantoren willen, zoeken en verwachten, en vertellen u daar graag alles over. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van belangrijke trends op de kantoorgebruikersmarkt, zoals telewerken, hybride werken, gedeeld werken, en mobiliteitsplanning.   

Daarnaast helpen we u onder meer bij de verkoop, financiering, waardering en het beheer van uw pand of portefeuille

Op zoek naar uw toekomstige kantoren?

Of u nu op zoek bent naar kantoren te huur of te koop, bekijk ons beschikbare aanbod in België.

$name

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan om informatie over kantoren rechtstreeks in uw mailbox te ontvangen.

Q4 2023

Brussels Office MarketView

$name

Een update over de Brusselse kantorenmarkt

Ondanks de matige activiteit steeg de prime rent en daalde de leegstand in het laatste kwartaal.

Download rapport

Gerelateerde inzichten