Vastgoed- en portfoliomanagement outsourcen

Vastgoedmanagement

Geen twee activa, klanten of eindgebruikers zijn hetzelfde. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor vastgoedbeheer om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Property-management-hero-972x1296_NEW
Geniet van maatwerkervaring die u alleen van een wereldleider kunt krijgen. We werken er hard aan om de behoeften van klanten en eindgebruikers te begrijpen en maken gebruik van het grootste en meest ontwikkelde platform in de branche om duurzame waarde te genereren.

Ons wereldwijde team van 17.000 professionals beheert 250 miljoen m² in meer dan 40 landen en deelt beste praktijken, ideeën en innovaties van over de hele wereld. We zijn service- en klantgericht en richten ons op het leveren van waarde door middel van operationele best practices, strategische kostenreductie, toonaangevende initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (environmental, social and governance, ESG) en innovatieve bouwtechnologie en programmeeroplossingen. 

Fondsen- en vastgoedboekhouding

Boekhouding op vastgoed- en fondsniveau, rapportage en data-oplossingen die de bedrijfsmodellen van onze klanten optimaliseren.

Geïntegreerde vastgoedboekhouding

Onze fonds- en vastgoedboekhouding is de enige volledig geïntegreerde dienstverlener op het gebied van vastgoedboekhouding en fondsadministratie voor ontwikkelaars, beleggers en vermogensbeheerders. Wij combineren diepgaande expertise op het gebied van vastgoedboekhouding met toonaangevende technologie om wereldwijde en lokale boekhoud- en rapportageoplossingen op maat te maken voor verschillende portefeuilles, waardoor de activiteiten worden geoptimaliseerd en de risico's worden verminderd.

Experience Services (Host)

Op gastvrijheid getrainde professionals en bekroonde technologie die uitzonderlijke huurderservaringen opleveren.

Gebouwsvertegenwoordigers

Wij zijn de ambassadeurs van uw merk en cultuur in elk door CBRE beheerd gebouw en we nemen deze verantwoordelijkheid serieus. Ons bedrijfseigen Host-ervaringsplatform omvat technologie die kan worden aangepast aan specifieke klantvereisten en op gastvrijheid getrainde hosts die klantenservice en programmering van wereldklasse bieden. Zo kunnen we de huurderservaring differentiëren in elk gebouw dat we beheren.

Vastgoedtypes

  • Gebruik 's werelds meest uitgebreide platform voor vastgoeddiensten om innovatieve oplossingen te vinden voor uw behoeften als kantooreindgebruiker of belegger.

  • Met geïntegreerde oplossingen, een wereldwijde visie en unieke ervaring bieden wij oplossingen voor retailers, restauranthouders, beleggers, eigenaren en ontwikkelaars.

  • Wij zijn 's werelds grootste platform voor industrieel vastgoed, met een volledig dienstenpakket voor eindgebruikers en beleggers.

  • Onze toekomstgerichte professionals brengen gemeenschappen tot leven en activeren ruimten voor de behoeften van de volgende generatie.

  • Wij bieden de biowetenschappenindustrie oplossingen die de prestaties van faciliteiten en investeringen in laboratoria, productieruimten en kritische omgevingen maximaliseren.

Gerelateerde diensten

Gerelateerde inzichten