De perifere Brusselse kantorenmarkt

Aan het kruispunt van Brussels Airport en de zakenwijken van Diegem en Machelen, geven we u een overzicht van de kantorenmarkt in de Brusselse periferie met Sandra Daelemans, Associate Director. Ze maakt de balans op van een bloeiende markt die voortdurend in ontwikkeling is en vele troeven in handen heeft.

ESG-investeringen in vastgoed

Er is een groeiende trend naar ESG-conformiteit bij vastgoedinvesteringen, ook in België. Onze collega's van Capital Markets, Arnaud Smeets, Adriaan Vos en Alain Rogiers, delen hun 6 belangrijkste observaties met u.

Diensten voor vastgoedinvesteerders en -eigenaars

Wij staan vastgoedinvesteerders en eigenaars van commercieel vastgoed in heel België bij en adviseren hen in alle activaklassen.

Diensten voor bedrijven en eindgebruikers

Huurt uw bedrijf een kantoor, winkel, magazijn of bedrijfspand in België? Ontdek de diensten van CBRE toegewijd aan bedrijven.

Kantoren

Bent u op zoek naar een kantoorgebouw of -ruimte te koop in België of wilt u uw kantoorruimte te koop of te huur aanbieden? We kunnen u hiermee helpen.

Winkels

Of u nu op zoek bent naar een winkel te huur of te koop in België, ons gespecialiseerde team zal u helpen bij uw zoektocht.

Industrieel en Logistiek

Bent u eigenaar of huurder van een hangar, magazijn, industriële site of bedrijfspand? Ontdek onze diensten voor industrieel en logistiek vastgoed in België.

Residentieel

CBRE staat u bij in uw zoektocht naar nieuwe appartementen, blokken van appartementen of bouwgronden te koop, maar ook bij de verkoop van uw residentieel vastgoed.

Vind het geschikte investerings- of huurpand.

Ontdek onze marktonderzoeken en -rapporten over de belangrijkste trends in alle vastgoedcategorieën.

Beleef een immersieve ervaring in het unieke kader van onze Belgische hoofdzetel.

Maak deel uit van 's werelds marktleider op het gebied van commerciële vastgoeddiensten en -beleggingen.