Hoe kunnen wij u helpen?

Bedrijfssegmenten

In België is ons dienstenaanbod gebaseerd op 7 bedrijfssegmenten.

Sectoren en trends

Ontdek de verschillende industrieën en gespecialiseerde sectoren waarover wij u kunnen adviseren.

Diensten voor investeerders

Wij helpen vastgoedeigenaren, investeerders en ontwikkelaars met hun vastgoedstrategie.

Diensten voor eindgebruikers

Wij begeleiden zakelijke huurders en eindgebruikers wereldwijd.

Op zoek naar commercieel of residentieel vastgoed?

Bezoek Propertyweb, het vastgoedplatform van CBRE België, die kantoren, winkels, magazijnen en residentieel vastgoed te huur en te koop aanbiedt.

EMEA COVID-19 Viewpoint

Hoewel COVID-19 op korte termijn impact heeft op de vastgoedsector, blijven de algemene vooruitzichten positief. Lees het perspectief op de veranderende situatie en implicaties voor de vastgoedsector in ons EMEA viewpoint rapport.

Succesvol ondernemen begint met goede marktkennis

Onze afdeling Research biedt een doordacht en toekomstgericht inzicht in vastgoedtrends, strategieën en opportuniteiten, zowel in België als in de rest van de wereld, om onze klanten te begeleiden in het behalen van een onderscheidend en substantieel voordeel.

Stimulate your mind. Revitalize your workspace.

Door uw bedrijfscultuur af te stemmen op nieuwe manieren van werken, ontwerpt en creëert ons Workspace-team uw toekomstige werkomgeving, gericht op het aantrekken en behouden van uw beste talenten.

Ons meest waardevolle troef? Onze collega's!

Bij CBRE geven we een belangrijke plaats aan degenen die door hun werk het verschil maken. Wil je ook bijdragen tot de grootste vastgoedsuccessen in België, in een jonge en dynamische omgeving?

Blijven wij in contact?

Na de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is CBRE België verplicht om toestemming te verkrijgen vóór het versturen van elke vorm van e-mailing, zoals onze nieuwsbrieven, vastgoedopportuniteiten of uitnodigingen voor onze evenementen. Zullen wij u steeds op de hoogte kunnen houden van ons laatste nieuws?