2021 Belgium Real Estate Market Outlook Mid-Year Review

We zijn halfweg 2021, een goed moment om de verschillende vastgoedsectoren te analyseren. Kantoren, investeringen, magazijnen en industrieterreinen, coworking centers en retail: onze experts geven u de laatste cijfers en trends in onze Outlook 2021 Mid-Year Review!

Bedrijven omarmen post-pandemisch hybride kantoormodel

De uitbraak van COVID-19 heeft de trend naar een hybride werkmodel versneld. Maar wat betekent dit in de praktijk? Onze Occupier-experts Isabelle Vandeur en Jea Dor nemen deze nieuwe manier van werken voor organisaties onder de loep en identificeren de belangrijkste komende trends.

Diensten voor vastgoedinvesteerders en -eigenaars

Wij staan vastgoedinvesteerders en eigenaars van commercieel vastgoed in heel België bij en adviseren hen in alle activaklassen.

Diensten voor bedrijven en eindgebruikers

Huurt uw bedrijf een kantoor, winkel, magazijn of bedrijfspand in België? Ontdek de diensten van CBRE toegewijd aan bedrijven.

Kantoren

Bent u op zoek naar een kantoorgebouw of -ruimte te koop in België of wilt u uw kantoorruimte te koop of te huur aanbieden? We kunnen u hiermee helpen.

Winkels

Of u nu op zoek bent naar een winkel te huur of te koop in België, ons gespecialiseerde team zal u helpen bij uw zoektocht.

Industrieel en Logistiek

Bent u eigenaar of huurder van een hangar, magazijn, industriële site of bedrijfspand? Ontdek onze diensten voor industrieel en logistiek vastgoed in België.

Residentieel

CBRE staat u bij in uw zoektocht naar nieuwe appartementen, blokken van appartementen of bouwgronden te koop, maar ook bij de verkoop van uw residentieel vastgoed.

Vind het geschikte investerings- of huurpand.

Ontdek onze marktonderzoeken en -rapporten over de belangrijkste trends in alle vastgoedcategorieën.

Beleef een immersieve ervaring in het unieke kader van onze Belgische hoofdzetel.

Maak deel uit van 's werelds marktleider op het gebied van commerciële vastgoeddiensten en -beleggingen.