ESG-investeringen in vastgoed

Er is een groeiende trend naar ESG-conformiteit bij vastgoedinvesteringen, ook in België. Onze collega's van Capital Markets, Arnaud Smeets, Adriaan Vos en Alain Rogiers, delen hun 6 belangrijkste observaties met u.

De Europese instellingen in Brussel

Hoe staat het met de Europese instellingen in Brussel? Wat is hun vastgoedstrategie, en hoe gaan ze om met COVID-19 en hun Green Deal? We vroegen het aan Jean-Michel Meersseman, Co-Head of Investor Leasing voor Brussel en Wallonië en onze interne 'EU' expert.

Diensten voor vastgoedinvesteerders en -eigenaars

Wij staan vastgoedinvesteerders en eigenaars van commercieel vastgoed in heel België bij en adviseren hen in alle activaklassen.

Diensten voor bedrijven en eindgebruikers

Huurt uw bedrijf een kantoor, winkel, magazijn of bedrijfspand in België? Ontdek de diensten van CBRE toegewijd aan bedrijven.

Kantoren

Bent u op zoek naar een kantoorgebouw of -ruimte te koop in België of wilt u uw kantoorruimte te koop of te huur aanbieden? We kunnen u hiermee helpen.

Winkels

Of u nu op zoek bent naar een winkel te huur of te koop in België, ons gespecialiseerde team zal u helpen bij uw zoektocht.

Industrieel en Logistiek

Bent u eigenaar of huurder van een hangar, magazijn, industriële site of bedrijfspand? Ontdek onze diensten voor industrieel en logistiek vastgoed in België.

Residentieel

CBRE staat u bij in uw zoektocht naar nieuwe appartementen, blokken van appartementen of bouwgronden te koop, maar ook bij de verkoop van uw residentieel vastgoed.

Vind het geschikte investerings- of huurpand.

Ontdek onze marktonderzoeken en -rapporten over de belangrijkste trends in alle vastgoedcategorieën.

Beleef een immersieve ervaring in het unieke kader van onze Belgische hoofdzetel.

Maak deel uit van 's werelds marktleider op het gebied van commerciële vastgoeddiensten en -beleggingen.