Bedrijfsverantwoordelijkheid

Mensen

We streven naar talenten met diverse achtergronden, levenservaringen en een gelijkwaardige, veilige en inclusieve werkplek, waarbij onze RISE-waarden centraal staan : Respect, Integrity, Service en Excellence.

$name

Onze aanpak

Onze mensen zijn onze kracht. Het welzijn van medewerkers vormt de basis voor alles wat we doen, van initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) tot veiligheid en welzijn op de werkplek en maatschappelijke betrokkenheid.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Bij CBRE zijn DE&l meer dan kernwaarden - ze maken ons sterker. We creëren een omgeving waarin alle medewerkers gewaardeerd worden om wie ze zijn, erkenning krijgen voor wat ze doen en de mogelijkheid hebben om te groeien. Zo stellen we ons bedrijf open voor nieuwe perspectieven en kansen. 
Een van onze meest succesvolle manieren om diversiteit en inclusie te bevorderen is door de voortdurende steun van Employee Business Resource Groups (EBRG's), met meer dan 16.000 leden wereldwijd.

Veiligheid en welzijn op de werkplek

Het welzijn van onze werknemers staat voorop in elke zakelijke beslissing die we nemen. Zo creëren we een zorgzame werkcultuur, en gaan onze medewerkers iedere dag met een goed gevoel naar huis. Over de hele wereld hebben we hetzelfde beleid en dezelfde normen en waarden. We stimuleren sterk leiderschap en nemen onze verantwoordelijkheid. We staan - te allen tijde - in voor de veiligheid van onze medewerkers en delen de kennis als thought leader op het gebied van medewerkerservaring.

CBRE Cares

CBRE Cares, de organisatie voor bedrijfsdonaties en vrijwilligerswerk van het bedrijf, maakt gebruik van de passie en talenten van onze werknemers over de hele wereld om echt voordeel te creëren in onze gemeenschappen.