Bedrijfsverantwoordelijkheid

Milieu

We hebben de kans om een positieve impact te maken op het milieu. Beter gezegd: de verantwoordelijkheid. Want we kunnen als geen ander beïnvloeden hoe we vastgoed bouwen, kopen, beheren, gebruiken en verkopen. Onze duurzame, milieugerichte aanpak draagt hieraan bij.

$name

Onze aanpak

Als 's werelds grootste beheerder van commerciële gebouwen nemen we proactieve maatregelen om onze gebouwen milieuvriendelijker te maken. Onze wetenschappelijk onderbouwde benadering helpt ons om onze uitstoot van broeikasgassen (BKG) significant te verlagen. Zo worden onze activiteiten én gebouwen duurzamer.

Duurzaamheidsbeleid

Wij streven ernaar de milieueffecten van onze bedrijfsactiviteiten te begrijpen en actief te zoeken naar manieren om die effecten te meten en te beperken. In ons duurzaamheidsbeleid wordt onze ambitie beschreven om onze impact op het milieu te verminderen en duurzame vastgoedpraktijken te stimuleren.

Onze duurzaamheidsprogramma's resulteren in een verlaagde CO2-voetafdruk en een beperking van bedrijfsuitval.
energy-management-breaker-1664x936

ESG en duurzaamheidsadvies

Neem bedrijfskritische beslissingen door duurzaamheidsrisico's in uw vastgoedportefeuilles te beheren. Wij adviseren u over de levenscyclus van uw vastgoed en helpen u te bouwen aan uw duurzame toekomst.