Plannen, huren en bezetten

Smart gebouwen en diensten

Verbeter uw portefeuille met advies, ontwerp, levering en activiteiten op het gebied van digitale oplossingen.

$name

Onze aanpak 

Bereik uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, operationele efficiëntie en werkplekverbetering met services die programmamanagers, technische adviseurs, digitale ontwikkelaars en fysieke implementeerders op één lijn brengen om oplossingen binnen de muren, in de hand en in de cloud te leveren. We werken in elke activaklasse en hebben wereldwijd meer dan 100.000 ‘slimme’ projecten geleverd aan klantenportefeuilles.

Het is kwantitatief bewezen dat onze datagestuurde oplossingen uw kosten, risico's en CO2-uitstoot verlagen en tegelijkertijd de uptime, ervaring, levensduur en financiële waardering van uw portefeuille verbeteren.

Slimme dienstenexperts

Onze experts bieden schaalbare mogelijkheden om kant-en-klare oplossingen op portefeuille-niveau te introduceren. Alle implementaties zijn gebaseerd op een basis van een open protocol, cyberveiligheid en onze rol als agnostische adviseur doch voorkeursleverancier. Onze partnerschappen omvatten meer dan 100 fabrikanten, die zorgen voor de juiste prijs, controle en efficiëntie voor alle gewenste klantresultaten. 

Smart gebouwen en diensten

Onze slimme diensten verbinden de digitale oplossing aan de fysieke oplossing en omvatten :

Programmamanagement – ‘slimme transformatie’ brengt grote veranderingen met zich mee in termen van onderdelen, processen en mensen die de portefeuille uitmaken. Onze managers zorgen ervoor dat verandering efficiënt wordt geleverd, van oplossingsontwerp tot verkoop.

Oplossingsadvies – ‘slimme’ componenten en systemen lijken overal te zijn, zijn merkgebonden en moeilijk te valideren. Onze adviseurs helpen u de waardevolle componenten te vinden om specifieke doelen te bereiken die voortbouwen op uw bestaande infrastructuur.

Systeemintegratie – een automatiserings- en optimalisatieoplossing op ondernemingsniveau omvat technologieën van meerdere hardware- en softwarepartners. Onze technici helpen u te begrijpen wat u vandaag hebt en hoe u uw doelen het beste kunt bereiken met veilige en minimale toevoegingen aan bestaande infrastructuur.

Gebruikerservaring – van service tot veiligheid, van verbeterde visuele omgevingen tot innovatieve app-gestuurde betrokkenheid, de ervaring in het gebouw is alles. Onze combinatie van digitale en fysieke oplossingen geeft een nieuwe betekenis aan de uitdrukking "bevoegde gebruiker".

Reparatie en onderhoud op afstand – technologie is slechts zo sterk als het team dat erachter schuilt. Ook vereist ROI een reeks externe en schaalbare hulpbronnen om te helpen bij wat niet kan worden geautomatiseerd. Ons netwerkverwerkingscentrum reageert op alarmen, triagefouten op afstand en geeft geïnformeerde werkorders aan teams op locatie om reparatie en onderhoud tegen een fractie van de kosten uit te voeren.

ESG-prestaties – voorschriften, mandaten en toekomstgerichte verplichtingen voor nutsbedrijven worden steeds meer geglobaliseerd. Onze portefeuillebeoordelaars en energiebeheerders meten, controleren en optimaliseren voortdurend de nutsbehoeften en -bronnen van uw vastgoedportefeuille.

Workplace Technology Services – stimuleer digitale transformatie en een naadloze werknemerservaring met ons volledige pakket van diensten op het gebied van technologieadvies, ontwerp en projectbeheer. We overbruggen de kloof tussen vastgoed en IT-afdelingen en zorgen voor een consistente implementatie in markten, projecten en portfolio's.

Beheersoptimalisatie – gebruik de infrastructuur van uw gebouw maximaal met een directe integratie binnen uw uitbestede overeenkomst voor facilitair beheer. Onze teams kunnen een nieuw model voor facilitair beheer ontwerpen en de prijs ervan bepalen met behulp van al het bovenstaande om aan uw specifieke behoeften en doelen te voldoen.   

$name

Host

Met zijn aantrekkelijke belevingsdiensten en zijn intuïtieve mobiele app maakt Host van elke locatie de perfecte plek om uitstekend werk te leveren.

$name

Gerelateerde inzichten