Plannen, huren en bezetten

Werkplekstrategie en innovatie

Ontgrendel de kracht van uw werkplek met gebruikersgerichte ontwerp-, leverings- en beheerdiensten die de bedrijfsstrategie stimuleren, menselijke prestaties stimuleren en de betrokkenheid van werknemers vergroten.

workplace-solutions-hero-972x1296 (1)

Diepgaande expertise, holistische benadering

Dynamische organisaties vragen om goed presterende, geïntegreerde werkplekoplossingen die nauw aansluiten bij de verwachtingen van werknemers en strategische doelstellingen. Ons gevarieerde team van experts op het gebied van werkplekstrategie, organisatorisch ontwerp, verandering en transformatie, ontwerp en bezettingsbeheer kan kansen identificeren om onderbenutte ruimte te verminderen en opnieuw toe te wijzen, uw werknemerservaring te verbeteren, effectief te beheren door verandering en cultuur- en werkprocessen op elkaar af te stemmen om uitzonderlijke werkplekken te realiseren.

Ongeëvenaarde intelligentie en technologie

Ons interactieve technologieplatform voor de werkplek biedt de cruciale context, inzicht en transparantie die u nodig hebt om uw vastgoedportefeuille te visualiseren en te begrijpen. Wij bieden een reeks technologische oplossingen om uw werkplekstrategie te ondersteunen, van ruimteplanning en -programmering tot nauwkeurige en snelle projectschattingen.

End-to-end oplossingen, uitvoerbare strategieën

Met een end-to-end, datagestuurd proces definiëren we holistische werkplekoplossingen die voldoen aan uw unieke organisatorische behoeften. We stemmen onze aanbevelingen af op de grootste portefeuille van ruimtelijke en kostenbenchmarks in de sector om duidelijkheid te bieden en u te helpen met vertrouwen te implementeren.

 

 

Onze aanpak

Onze oplossingen helpen u om uw toekomstige werkplek op een gedurfde manier voor te stellen

  • Werkplekstrategie: definieer de exacte vereisten voor uw toekomstige werkplek door middel van gebruikersgericht onderzoek
  • Welzijn op de werkplek: een holistische benadering van de gezondheid en het comfort van medewerkers bieden
  • Kantoorinrichting: vertaal uw strategie en cultuur naar de gebouwde omgeving
  • Workplace Technology Services: zorg ervoor dat technologie een naadloze werkervaring ondersteunt met ons volledige pakket van diensten op het gebied van technologieadvies, ontwerp en projectbeheer
  • Bezettingsmanagement: behoud en pas uw nieuwe werkplek aan om aan toekomstige eisen te voldoen
  • Change Management: bereid uw mensen voor op het sturen, aannemen en ondersteunen van verandering
  • Organisatorisch ontwerp: stimuleer transformatie en verbeter de effectiviteit van de organisatie
  • Experience Services: verbeter de kantoorervaring door middel van technologie, voorzieningen en conciërgediensten.

Host

Met zijn aantrekkelijke belevingsdiensten en zijn intuïtieve mobiele app maakt Host van elke locatie de perfecte plek om uitstekend werk te leveren.

$name

Contact

Gerelateerde inzichten

De grote shift van commercieel vastgoed

De brede erkenning dat organisaties virtuele connectiviteit op grote schaal moeten ondersteunen en actief een hybride personeelsbestand moeten ondersteunen, benadrukt een nieuwe aanpak voor veel bedrijven.

$name