Plannen, huren en bezetten

Portfoliostrategie

Benut uw vastgoed optimaal. Onze uitgebreide portefeuille-analyse legt kansen bloot en levert praktische strategieën op, volledig afgestemd op uw bedrijf en doelen.

portfolio-strategy-hero-1296x1728

Diepgaande expertise, holistische benadering

Onze accountstrategen ontwikkelen jaarlijkse portfoliostrategieën, voeren uw toekomstplan uit en beheren uw portefeuille- en locatieplannen. Ze slaan een brug tussen CBRE en uw organisatie. Ze fungeren als uw spreekbuis en bieden u waardevolle inzichten vanuit onze organisatie. Ons doorgewinterde team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring en levert complete oplossingen, onder meer voor de administratieve opvolging van huurovereenkomsten, portefeuillediagnose, bezettingsmanagement en flexibele kantooroplossingen.

Ongeëvenaarde inzichten en technologie

Uitzonderlijke prestaties en ruime marges zijn belangrijker dan ooit. Kostenbesparingen en operationele efficiëntie binnen uw vastgoedportefeuille zijn daarom van cruciaal belang voor het allerbeste resultaat. Daarom heeft CBRE de Portfolio Optimizer ontwikkeld: een krachtige tool die uw portefeuilledata combineert met marktinformatie om efficiëntie- en kostenbesparingskansen te signaleren.

Allesomvattende oplossingen, praktische strategieën

Onze strategen weten precies wat er nodig is voor succes. Ze werken nauw samen om strategieën op elkaar af te stemmen, kosten te verlagen, sturing te geven en meetbare waarde toe te voegen aan uw business.

Gerelateerde diensten

CBRE Consulting

Kostenoptimalisatie is essentieel om het volledige potentieel van uw business te realiseren. Lees meer over de allesomvattende oplossingen en praktische strategieën van onze portefeuille-experts.

consulting-cta-breaker-1424x1068

Contact