Wij leveren een waaier aan marktleidende, innovatieve oplossingen om bedrijfsessentiële laboratoriumactiviteiten te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren, beschikbaarheid en bedrijfstijd van activa te verbeteren, kosten en risico te reduceren en meer tijd voor wetenschap en wetenschappelijke prestaties beschikbaar te maken.

Als laboratoriumdienstenintegrator, beheren onze teams een uitgebreid scala aan essentiële, wereldwijde laboratorium- en analyse-instrumenten, waarvan een significant deel van deze instrumenten zich bevindt binnen voor de missie essentiële GxP-ruimtes. In de farmaceutische sector werken onze experts samen met een aantal toonaangevende internationale bedrijven. 

De diensten die we leveren zijn een samengevoegd model van zowel zelf uitvoering en het management van relevante apparatuurproducenten/gespecialiseerde verkooppartners die een maatwerkoplossing creëren die helpt bij het bereiken van de juiste uitkomsten voor elk van onze klanten. Onze teams bieden ondersteuning aan alle belangrijke sectors die zich bezig houden met wetenschappelijk onderzoek, ontwikkelingen en testen onder strikte regelgeving, waaronder: life sciences, gezondheidszorg, olie en gas, milieudiensten, dranken- en levensmiddelen, chemicaliën/landbouwchemicaliën, industriële productie, universiteiten en musea.

Niet alleen leveren onze experts de uitgebreide ondersteuning op operaties, kwaliteit en nalevering die vereist is om de meest essentiële regelgevende omgevingen aan te pakken, maar ondersteunen ook uw bedrijf met een brede waaier aan waardetoevoegende laboratoriumdiensten.

 

Allesomvattende en volledig geïntegreerde laboratoriumdiensten


Aan de basis van wat we doen, is een allesomvattende en volledig geïntegreerde portfolio van diensten die de gehele levenscyclus van een laboratorium overbruggen. Dit kan zijn het ontwerp, de bouw, locatie, herplaatsing, renovatie en de dagelijkse activiteiten, van het onderhoud, de herstelling, calibratie, prestatie, kwalificatie en validatie van kwalitatieve laboratoriuminstrumenten tot het wassen van glazen/autoclaaf, verbruiksgoederenmanagement, beheer van opslag en afval, opstellen van apparatuur/instrumenten, mediavoorbereiding, optimalisatie van methodes en ondersteuning bij/door robotics/automatisering.

Wij zitten niet vast aan een leverancier/technologie, waardoor wij in staat zijn om onpartijdig advies te leveren gebaseerd op de kennis en ervaring die wij opgedaan hebben door laboratoria wereldwijd te ondersteunen.


Klantgerichte oplossingen die activiteiten optimaliseren en tijd voor wetenschap verhogen


Naast het leveren van Laboratory Instrument Support, Technical Laboratory Services en General Laboratory Services leveren onze teams een waaier aan aanvullende, gespecialiseerde, op laboratoria gerichte diensten die verbeterde operationele uitkomsten leveren voor onze klanten en belangrijke wetenschappelijk tijd terugleveren aan hun bedrijven.

 
Deze diensten omvatten:
 
  • Bevoorrading en management van meerdere leveranciers: Speciale laboratoriumbevoorradings- en supply chainmanagementexperts verzekeren dat een optimale kostenbenadering wordt geleverd
  • Advies gebaseerd op data: Slimme analyses en middelen voor bedrijfsinformatie, gekoppeld met expertise op het gebied activamanagement voor de gehele levenscyclus om gebruik en prestaties van materieel te verbeteren
  • Programmamanagement en innovatie: Ons team van gespecialiseerde projectmanagers richt zich op het ondersteunen van de essentiële laboratoriumprogramma's van onze klanten, waaronder: verhuizing en herplaatsing van laboratoria en innovatieve, waardecreërende initiatieven
  • Klantbetrokkenheid: Maatwerkrollen en -programma's die hoge betrokkenheid van belanghebbenden bouwen binnen complexe wetenschappelijke omgevingen. Dit omvat een scala aan laboratoriumgerichte wetenschappelijk coördinatorrollen die de wetenschappelijke gemeenschappen van onze klanten ondersteunen en helpen hun belangrijke onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te versnellen