Vastgoedtypes

Zorgvastgoed

Onze benadering van de hele levenscyclus van vastgoed garandeert u state-of-the-art gezondheidszorg.

healthcare_staff_staircase (1)
Gezondheidszorg is het kruispunt waar mededogen en wetenschap elkaar ontmoeten. Van het ervaren van vreugde en genezing tot het ontvangen van nieuws dat de wereld van een patiënt voor altijd zal veranderen, de belofte van een veilige en ondersteunende omgeving vormt de basis voor het leveren van uitzonderlijke zorg en ligt ten grondslag aan alles wat CBRE Healthcare voor onze klanten doet. Wij begrijpen de essentiële rol die de gebouwde omgeving speelt bij het leveren van uitstekende patiëntenervaringen.

CBRE Healthcare bekijkt zorgomgevingen door de lens van de vastgoed en facilitaire levenscyclus. Van het ontwikkelen van vastgoedstrategieën die de missie en bedrijfsdoelstellingen van zorgsystemen ondersteunen tot de lopende exploitatie van complexe zorginstellingen, ons team beschikt over de expertise en ervaring die voordeel oplevert voor zorgverleners. Ons doel is om samen met klanten een helende omgeving te creëren en te onderhouden die leidt tot betere patiëntresultaten en gezondere gemeenschappen.

Wij brengen uw gebouw tot leven

Facilitymanagement

Klinische omgevingen moeten anders worden beheerd dan commerciële gebouwen of andere missiekritische ruimten. Ons pakket van op maat gemaakte tools, training en middelen vermindert ongeplande uitvaltijd en zorgt voor hoogopgeleide en gemotiveerde teams die het laagste risicoprofiel in de sector leveren.
Meer informatie

Project- en programmamanagement

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een grote ziekenhuiscampus of een medisch kantoorgebouw, een gespecialiseerd kankercentrum of een faciliteit voor spoedeisende hulp, onze toegewijde projectmanagers voor de gezondheidszorg plannen succesvolle projecten en begeleiden onze klanten bij elke fase van het ontwerp en de bouw.
Meer informatie

Portfoliostrategie

CBRE Healthcare's unieke benadering van portfolio optimalisatie helpt onze klanten bij het identificeren van de juiste locaties voor de juiste patiëntendiensten. Wij identificeren kansen en leveren bruikbare strategieën die zijn afgestemd op uw bedrijf, of het nu gaat om het plannen van toekomstige groei, het uitbreiden naar nieuwe markten of het verlagen van de kosten.
Meer informatie

Transactiediensten

Onze consultants hebben een goed inzicht in de factoren die van invloed zijn op de vastgoedkeuzes van gezondheidszorgsystemen. Wij bieden proactieve en strategische oplossingen voor transactiebeheer voor gezondheidszorgsystemen, artsen en zorgverleners in het hele land en daarbuiten, ondersteund door een uitgebreide reeks diensten, begrip van Stark-naleving en anti-kickbackwetten, en inzichten in lokale markten die zich vertalen in voordelige transactievoorwaarden voor onze klanten.
Meer informatie

Contact