Investeren, financieren en waarderen

Private Wealth

Maak strategische keuzes door middel van vastgoedbeleggingen om uw vermogen te vergroten, toegevoegde waarde te creëren en vermogensopbouw te versnellen.

$name

Vermogensopbouw door middel van vastgoed

Inflatiegelinkte huurinkomsten, waardeverhogingen en belastingvoordelen kronen vastgoed tot één van de meest interessante activaklassen bij het opbouwen van vermogen. Het gespecialiseerde Private Wealth-team van CBRE helpt particuliere beleggers dan ook strategische keuzes te maken met betrekking tot hun vastgoedbeleggingen ten einde hun vermogensopbouw te versnellen.

Onze globale aanpak is erop gericht om te vertrekken vanuit éénieders individuele risico-rendementsspectrum en dit vervolgens te linken aan passende vastgoedbeleggingen. Hierbij geven wij u de mogelijkheid om het financiële dashboard alsook de talrijke praktische aspecten, eigen aan het beleggen in vastgoed, uit te besteden. Een gepersonaliseerd Vastgoed- en Zorgplan maakt het voor investeerders mogelijk om enerzijds wel de controle te behouden over hun patrimonium maar anderzijds toch met een gerust gemoed en een efficiënte tijdsbesteding nieuwe vastgoedinvesteringen te evalueren. 

Een continue strategische monitoring van uw vastgoedportefeuille is een essentieel element om het waardevaste karakter van het familiaal vastgoed vermogen te bewaken. Wij stellen daarom een jaarlijkse vastgoed audit voor, hetwelk uitgevoerd wordt door uw Private Wealth-team. Op deze manier kunnen ook particuliere beleggers anticiperen op de informatie die ook institutionele klanten gebruiken om hun vastgoedportefeuilles bij te sturen in functie van wereldwijde trends.

Door zowel kopers als verkopers te adviseren streeft CBRE naar een succesvolle oriëntering van kapitaal: of u nu uw patrimoniumvennootschap wilt verkopen en in plaats daarvan wilt investeren in een appartementsgebouw in Antwerpen; of u een kantoorgebouw in Brussel en een KMO-pand in Luik wilt kopen na de verkoop van een winkel in Gent; in elk van deze gevallen beschikt CBRE over een brede waaier aan informatie en expertise met betrekking tot de nationale en internationale vastgoedmarkten om uw investeringsbeslissing te onderbouwen. Laat u dan ook begeleiden door onze vastgoedcoaches en doe een beroep op onze vastgoedgegevens, locatie-analyses en socio-economische inzichten om uw vastgoedstrategie te bepalen.

Private Wealth Newsletter

Ontvang onze laatste investeringsopportuniteiten rechtstreeks in uw mailbox

Onze diensten

Onze aanpak

 1. Vastgoedplan

  Onze vastgoedcoaches stellen samen met u een vastgoedinvesteringsplan op basis van uw risico-rendementsspectrum op. Dit geeft u een duidelijk inzicht in hoe, wanneer en in welke mate uw vermogensopbouw evolueert.
 2. Zorgplan

  Als vastgoedbelegger wilt u de juiste balans vinden tussen enerzijds de controle houden en anderzijds toch gemoedsrust vinden. Dankzij een volledig op maat gemaakt CBRE Zorgplan kunt u zich richten op uw core business. Wenst u dat wij het vastgoedbeheer en het bedrijfsbeheer of ook het asset- en projectbeheer voor onze rekening nemen? Het Zorgplan zorgt ervoor dat we onze dienstverlening op maat aanpassen, zodat ze precies aansluit bij uw behoeften.
 3. Audit

  Een continue strategische monitoring van uw vastgoedportefeuille is een essentieel element om het waardevaste karakter van het familiaal vermogen te bewaken. Het belangrijkste doel van de CBRE Audit is uw vastgoed te toetsen aan de meest recente vastgoed-inzichten en -trends. Wij beoordelen uw portefeuille dan ook op het vlak van risico, rendement, diversificatie en waardering. Deze oefening wordt uitgevoerd door ons multidisciplinaire team en geleid door een van onze Private Wealth vastgoedcoaches. Wenst u een CBRE Audit, aarzel niet met ons contact op te nemen!

Wie zijn onze klanten ?

Onze adviesdiensten op maat zijn gericht op alle particulieren die hun vermogen willen laten groeien en meerwaarde willen creëren door middel van vastgoedbeleggingen. Ons klantenbestand is zeer divers en omvat zowel notarissen, boekhouders, zelfstandige ondernemers, family offices als startende vastgoedbeleggers. We ontmoeten u graag om te bespreken hoe we het beste aan uw behoeften kunnen voldoen.

Contact

Vind het meest geschikte beleggingspand online

Propertyweb, de vastgoedwebsite van CBRE België en het grootste professionele vastgoedplatform van België, biedt in de meeste Belgische steden en gemeenten beleggingsopportuniteiten te koop.

$name

Vastgoedtypes

 • Gebruik 's werelds meest uitgebreide platform voor vastgoeddiensten om innovatieve oplossingen te vinden voor uw behoeften als kantooreindgebruiker of belegger.

 • Met geïntegreerde oplossingen, een wereldwijde visie en unieke ervaring bieden wij oplossingen voor retailers, restauranthouders, beleggers, eigenaren en ontwikkelaars.

 • Ontsluit het potentieel van uw residentieel vastgoed met deskundige investerings-, financierings-, taxatie-, due diligence- en ontwerpstrategieën.

 • Wij zijn 's werelds grootste platform voor industrieel vastgoed, met een volledig dienstenpakket voor eindgebruikers en beleggers.

 • Onze toekomstgerichte professionals brengen gemeenschappen tot leven en activeren ruimten voor de behoeften van de volgende generatie.