Bedrijfsverantwoordelijkheid

Bestuur

Bij CBRE gaan we voor uitzonderlijke resultaten – terwijl we de hoogste normen op het gebied van bestuur, ethiek en naleving volgen. 

CR-practices-hero-972x1296

Onze aanpak

Dankzij ons strikte bestuur kunnen onze klanten, aandeelhouders en werknemers altijd rekenen op de grootst mogelijke integriteit. 

Ethiek en naleving

We doen elke dag op de juiste manier zaken door onze RISE-waarden na te leven : 

  • RESPECT : We handelen met aandacht voor verschillende perspectieven en delen informatie openlijk om vertrouwen te wekken en samenwerking aan te moedigen.
  • INTEGRITY : Niets is ons waardevoller dan ons bedrijf en onze waarden. Geen individu, deal of klant is belangrijker. 
  • SERVICE : Wij benaderen uitdagingen met enthousiasme en toewijding en bouwen langetermijnrelaties op door de juiste mensen, middelen en kansen met elkaar te verbinden.
  • EXCELLENCE : Wij richten ons onophoudelijk op het creëren van winnende resultaten voor onze klanten, werknemers en aandeelhouders. 

Deze waarden vormen de leidraad bij alles wat we doen. Ze vormen de basis van onze Standards of Business Conduct alsook ons programma en onze benadering van ethiek en naleving bij CBRE. 

Inkoop

Diversiteit van leveranciers
CBRE heeft zich ertoe verbonden om in 2021 $ 1 miljard uit te geven bij diverse leveranciers en om dit op vijf jaar tijd te verhogen tot $ 3 miljard.

Gedragscode voor leveranciers
Dit document is alomvattend, van mensenrechten en arbeidspraktijken tot anticorruptie- en milieubeleid, en stelt verwachtingen vast voor het zakelijk gedrag van leveranciers bij het werken met CBRE en onze klanten. 

Verklaring inzake slavernij en mensenhandel
We hanteren een nultolerantiebenadering voor moderne slavernij en nemen proactieve stappen om het risico op schendingen van mensenrechten in onze bevoorradingsketen te minimaliseren.