Vastgoedtypes

Toeleveringsketen

Bedrijfsvraagstukken oplossen op het snijvlak van supply chain en vastgoed.

$name
CBRE Supply Chain Advisory helpt u complexe bedrijfsproblemen op te lossen en een onderscheidend voordeel te creëren door middel van supply chain transformatie.

Wij richten ons op het bepalen van de meest effectieve toeleveringsstrategie, ondersteund door een relevant netwerk en infrastructuur die voldoet aan de huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften. Wij zorgen voor unieke en op maat gemaakte resultaten, gebaseerd op de specifieke behoeften, strategieën en gegevens van onze klanten.

Diepgaande expertise, alomvattende aanpak

De beslissingen van uw bedrijf op het gebied van toelevering en vastgoed zijn nauw met elkaar verbonden. Door ze strategisch in evenwicht te brengen, kunt u een optimaal netwerk creëren dat de groeistrategieën ondersteunt die u nodig hebt om uw volledige potentieel te bereiken. Ons team van supply chain consulting specialisten bevindt zich over de hele wereld en heeft tientallen jaren ervaring in supply chain consulting en operations. Dankzij deze ervaring kunnen wij supply chain-oplossingen creëren die specifiek zijn voor de unieke vereisten en doelstellingen van uw bedrijf.

Geavanceerde instrumenten en technologieën

Ons team gebruikt de beste instrumenten en technologieën van toonaangevende leveranciers op het gebied van ketenanalyse. Deze hulpmiddelen worden aangevuld met intern ontwikkelde toepassingen om een snelle analyse van uw toeleveringsketen mogelijk te maken.

Uitgebreide oplossingen, uitvoerbare strategieën

Onze supply chain consulting professionals combineren wereldwijde best practices met diepgaande lokale marktkennis. Onze regionale en wereldwijde connectiviteit geeft ons directe toegang tot een breed scala aan professionals, waaronder deskundigen en sectorspecialisten op het gebied van e-commerce, havenlogistiek en geautomatiseerde infrastructuur. Wij werken samen met onze teams voor industrieel projectmanagement, bedrijfslocatieanalyse en personeelsanalyse om uitgebreide en op maat gemaakte oplossingen voor de toeleveringsketen te bieden.

Gerelateerde diensten

Strategisch vastgoedadvies

Herstructurering van de activiteiten is essentieel om het volledige potentieel van uw onderneming te realiseren. Ontdek hoe onze supply chain-experts uitgebreide oplossingen en uitvoerbare strategieën bieden.

consulting-cta-breaker-1424x1068

Contact

  • Stefan De Pauw

    Director - Head of Industrial & Logistics

    Foto van Stefan De Pauw