De Datacentersdienst van CBRE is het grootste en enige volledig geïntegreerde datacentervastgoedteam ter wereld en levert een volledige waaier aan datacenterdiensten.

Of u nu eigenaar, bezetter of investeerder bent, u wordt gedurende de gehele levensduur van het vastgoed ondersteund, van advies- en transactiediensten, tot consulting, projectmanagement en geïntegreerde operationele ondersteuning van uw datacenter. 

Ongeacht uw grootte, scope en geografische ligging werken wij samen met u om flexibel, schaalbaar en consistent datacentermanagement, alsook IT-oplossingen te leveren.


Geavanceerde IT-oplossingen


Onze benadering garandeert dat de datacenterstrategie van uw bedrijf de steeds veranderende IT-vereisten en de huidige behoefte van snelle toegang tot informatie op iedere gewenst moment kan bijhouden.

We houden rekening met cloud, colocatie en andere opkomende trends om daadkrachtige oplossingen te ontwikkelen die uw snel ontwikkelende zakelijke behoeften kunnen bijhouden.


Risicomanagement is belangrijk


Onze projectmanagers zijn ervaren op het gebied van op één lijn krijgen van operationele en financiële behoeften met constructie- en ontwerpcriteria, wat u helpt bij het creëren van kosteneffectieve oplossingen die het risico minimaliseren en tegelijkertijd efficiëntie maximaliseren. 

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid van een datacenter essentieel is. Onze oplossingen hebben aangetoond operationele risico's, veroorzaakt door de menselijke factor, met wel 80% te verlagen door gerichte training.
Lees meer op onze website met wereldwijde datacenters