Nauwkeurige en betrouwbare waarderingen zijn essentieel voor een goedwerkende en transparante vastgoedmarkt. De waarderingen van CBRE leveren voordelen op voor belanghebbenden door verminderde onzekerheid en groter begrip van prestaties van het actief binnen de bredere markt.

Om de beste waarderingsresultaten toe te passen, combineren we kennis van de lokale markt met onze eigen wereldwijde standaard van procesmanagement en gegevenstoegang. Wij gebruiken de nieuwste technieken in een goedontwikkeld proces om te zorgen voor consistente topprestaties. Daarnaast zijn onze waarderingen in overeenstemming met de laatste fiscale en financiële regelgeving.

Wij benutten onze ongeëvenaarde invalshoeken, grootte en connecties om uitzonderlijke resultaten aan onze klanten te leveren door oplossingen die de waarde van het vastgoed verhogen.

Onze benadering van waarderingen en taxaties bestaat uit drie kernprincipes: 

  • Inzet voor een uitmuntend en kwalitatief risicomanagement
  • Toonaangevende technologieplatformen en gegevenstoegang
  • Wereldwijde dekking


Leidend leverancier van waarderingsdiensten


Ons team gespecialiseerd in waarderingen en taxaties is het grootste en meest ervaren gelijkaardig team binnen Europa. Ons team levert gefundeerd, marktgebaseerd, onafhankelijk advies over alle vormen van vastgoed en een brede waaier aan vastgoedbeleggingen, van eenmalige waarderingen tot waarderingen van volledige portfolio's.

Doordat CBRE Valuation Services een onafhankelijke entiteit is, zijn wij in staat het hoogste niveau van vertrouwelijkheid en ethiek te garanderen.


Begrip van de markt


Alle waarderingen en taxaties worden onderbouwd door onze brancheleidende marktkennis. Als de nummer één-adviseur op het gebied van commercieel vastgoed heeft CBRE de breedste research en data, onderbouwd door onze sectorspecialisten van over de hele wereld en de transacties die worden ondernomen door Agentschap- en Investering-teams.

De kennis en ervaring die door het waarderingsteam zijn verkregen, in combinatie met de sterke samenwerking met andere afdelingen binnen CBRE, stelt CBRE Valuation Services in staat om zeer efficiënt te werken. Ongeacht of u nationale of internationale ambities heeft voor uw investeringen is het onze prioriteit om te garanderen dat de diensten die wij leveren aan onze klanten hun verwachtingen overtreffen.