Bedrijfsresultaten optimaliseren

Retail Analytics

Valideer uw retail beslissingen en maak slimmere locatiekeuzes met behulp van gegevenswetenschap en ons aangepaste analyseplatform, of uw merk nu in ontwikkeling is of reeds nationaal aanwezig is.

retail-anayltics-hero-972x1296

Ongeëvenaarde intelligentie en technologie

Ons Retail Analytics-platform biedt de cruciale context, het wetenschappelijk inzicht en de transparantie die u nodig hebt om uw portfolio te visualiseren en te begrijpen via interactieve technologieoplossingen en bedrijfseigen datasets. Wij bieden een reeks oplossingen om uw locatiestrategie te ondersteunen, van basislocatiekaarten tot complexe voorspellende modellering. 

Diepe holistische benadering

Met behulp van prognosemodellen, AI en een verscheidenheid aan analytische technieken bieden we meerdere bewijspunten voor uw analyse en bieden we volledige transparantie in onze modellen. We voegen ook modelvernieuwingen en gegevensupdates toe om uw systeem in ‘realtime’ te houden. Analyses kunnen ingewikkeld zijn, dus onze toegewijde ondersteuningsmedewerkers begeleiden u bij elke stap.

CBRE Consulting

Datagestuurde inzichten zijn essentieel voor het realiseren van het volledige potentieel van uw bedrijf. Lees meer over hoe onze retailexperts end-to-end oplossingen en uitvoerbare strategieën bieden.

consulting-cta-breaker-1424x1068

Contact