Bedrijfsresultaten optimaliseren

Herontwikkeling van vastgoed

Realiseer het volledige potentieel van uw activa met een team van experts dat samenwerkt om alle beoogde toepassingen snel en flexibel te verkennen.

$name

Onze aanpak

Door de versnelde overgang naar online winkelen, de toegenomen flexibiliteit in werkomgevingen en de zich ontwikkelende gewoonten van de consument, bekijken veel beleggers hun vastgoed door een andere bril. Met onze decennialange ervaring in alle dimensies van vastgoed kunnen we uw activa verder brengen dan revitalisering en modernisering, en zelfs tot volledig nieuwe gebruiksmogelijkheden die zowel de activiteiten optimaliseren als de waarde verhogen.

Datagestuurde expertise voor krachtige resultaten

Of u nu uw bedrijfsmiddelen wil vrijgeven, opnieuw verhuren, herkapitaliseren, herpositioneren, opnieuw verhandelen of herontwikkelen, CBRE kan u helpen de beste bestemming ervoor te bepalen en deze vervolgens te bouwen, beheren, exploiteren of verkopen.

Vastgoedtypes

  • Met geïntegreerde oplossingen, een wereldwijde visie en unieke ervaring bieden wij oplossingen voor retailers, restauranthouders, beleggers, eigenaren en ontwikkelaars.

  • Wij zijn 's werelds grootste platform voor industrieel vastgoed, met een volledig dienstenpakket voor eindgebruikers en beleggers.

  • Gebruik 's werelds meest uitgebreide platform voor vastgoeddiensten om innovatieve oplossingen te vinden voor uw behoeften als kantooreindgebruiker of belegger.

  • Wij bieden creatieve en praktische horeca-expertise in alle belangrijke markten, ondersteund door een geavanceerd dienstenplatform.

Gerelateerde diensten

Contact