Bedrijfsresultaten optimaliseren

ESG en duurzaamheidsadvies

Neem bedrijfskritische beslissingen door duurzaamheidsrisico's in uw vastgoedportefeuilles te beheren. Wij adviseren u over de levenscyclus van uw vastgoed en helpen u te bouwen aan uw duurzame toekomst.

$name

Hoe beïnvloeden uw vastgoedkeuzes uw impact op de wereld?

Verantwoord ondernemen betekent inzicht krijgen in uw impact en actie ondernemen. Onze gegevens en inzichten bieden ongeëvenaarde intelligentie om u te helpen betere beslissingen te nemen als het gaat om de gebouwen die u gebruikt, uw activa en uw bevoorradingsketen.

 • Wij bepalen uw end-to-end prestaties op het gebied van milieu, sociale waarde en welzijn en voeren effectbeoordelingen uit.
 • Wij vergelijken uw prestaties ten opzichte van wetgeving, industrie, branchegenoten en marktleiders.
 • Wij verzamelen gegevens en analyses die de basis vormen voor actie en vooruitstrevende ideeën. Ons thought leadership en innovatie helpen u om uw vooruitgang te versnellen.

Hoe draagt uw ESG-strategie bij aan uw bedrijfssucces?

Onze toewijding aan het succes van onze klanten heeft ons geholpen om levenslange partnerschappen op te bouwen met investeerders, eigenaars en eindgebruikers. Wij bevinden ons in een unieke positie om sectoroverschrijdend samen te werken en te anticiperen op de strategische behoeften van onze klanten.

 • Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedstrategie overeenstemt met uw doelstellingen, bedrijfsidentiteit en de eisen van uw klanten.
 • Wij helpen de klimaatverandering te beperken en de veerkracht van uw bedrijf te beschermen.
 • Wij werken netto nul-strategieën uit om uw impact op het klimaat te verminderen, te beperken en te compenseren.
 • Wij voeren energie-optimalisatie en inkoopstrategieën uit om kosten te besparen en risico's te beheersen.
 • Wij adviseren u op “nulafval” en andere op grondstoffen gebaseerde strategieën om uw efficiëntie te verbeteren.
 • Wij helpen u het beste talent aan te trekken en te behouden, en het beste uit uw medewerkers te halen door op maat gemaakte gezondheids-en welzijnsstrategieën.
 • Wij beoordelen en plannen uw sociale waarde om u te verbinden met de gemeenschappen waarin u actief bent.

Hoe kan CBRE u helpen uw ESG en duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken?

Weet u hoe u eenvoudige geïntegreerde ESG-oplossingen kunt leveren ?

Wij bouwen innovatieve oplossingen voor klimaat, maatschappelijke waarde en welzijn die transformerende resultaten opleveren voor het milieu en mensen.

 • Wij bieden u ESG-oplossingen aan ter ondersteuning van elke fase van de levenscyclus van uw vastgoed, waaronder aankoop, ontwikkeling, beheer en verkoop van vastgoed. Wij werken actieplannen voor u uit op portefeuille-, vastgoed-en activaniveau.
 • Wij integreren ESG-eisen en -ambities in uw bedrijfs- en vastgoedportefeuillestrategie om u te helpen investeringen veilig te stellen.
 • Wij helpen u de waardeketen te benutten door uw inkoopkracht te gebruiken om positieve verandering te stimuleren. Wij ondersteunen slimme beslissingen op het gebied van de selectie van leveranciers, die vorm geven aan de manier waarop diensten worden geleverd en tegelijkertijd risico's beperken.

ESG & Sustainability Webinar

Op 22 maart om 11.00 uur nodigen onze ESG & Sustainability experts u uit voor een webinar over "Het creëren van een duurzame en veerkrachtige vastgoedportefeuille: voordelen en kansen". Dit webinar wordt in het Engels gegeven.

Building with grass and trees
zicht van buitenkant van een esg-gebouw

European Regulation Mapping Tool

De mapping tool van CBRE geeft u een overzicht van de risico's en opportuniteiten in verband met de EU-regelgeving vanuit het oogpunt van energie en CO2-uitstoot, alsook de mogelijke impact ervan op uw vastgoedbeslissingen.

Gerelateerde inzichten