Bedrijfsresultaten optimaliseren

Business Analytics

Beantwoord zinvolle, bruikbare vragen en stimuleer echte kansen voor uw bedrijf met oplossingen die de kracht van gegevens benutten voor vastgoedleiders.

business-anayltics-hero-972x1296

Onze aanpak

Data en inzichten zijn de kern van ons bedrijf en stellen ons in staat om geweldige klantresultaten te behalen. We gebruiken een aanpak die is gericht op datanormalisatie, -automatisering en -integratie om de meest complexe big data dilemma's waar vastgoedleiders mee te maken hebben op te lossen. Ons team is opgezet om gegevens te interpreteren om daarmee zinvolle strategische beslissingen te nemen, van het verzamelen van informatie over verschillende systemen tot het waarborgen van de nauwkeurigheid van gegevens.

Onze aanzienlijke investeringen in mensen en technologie hebben ons in staat gesteld om ongeëvenaarde data te verzamelen, nauwkeurigheid te garanderen en bruikbare inzichten te leveren om commerciële vastgoedleiders te helpen kansen te benutten.

Datagestuurde aanpak

 1. Een adviserende, klantgerichte benadering van technologie- en analyseoplossingen

  We werken nauw met u samen om oplossingen te creëren die gebruikmaken van gegevens uit meerdere bronnen (van u en/of van ons) om zakelijke en operationele inzichten te stimuleren waarmee strategische resultaten kunnen worden bereikt.
 2. Een samenwerking die schaalbare, toekomstbestendige oplossing oplevert

  Wij werken samen met u om inzicht te krijgen in uw veranderende doelen en prioriteiten en in de benodigde gegevens, rapportage en het spectrum van technologieën die nodig zijn om u te helpen waar u nu bent en uw evolutie te versnellen. Wij werken met u samen om routekaarten voor technologie en analyse te ontwikkelen om u de weg te wijzen.
 3. Een ongeëvenaard datamagazijn

  Ons bedrijfseigen Enterprise Data Platform (EDP) automatiseert de gegevensstroom van verschillende technologietools die CRE-teams gebruiken in verschillende regio's en servicegebieden, waarbij informatie van CBRE, klanten en gegevensbronnen van derden worden geïntegreerd. Deze toonaangevende positie biedt inzichten door middel van voorspellende analyses, kunstmatige intelligentie en machine learning die workflows automatiseren en efficiëntie bevorderen.
 4. Datamanagement

  Ons beheerproces omvat kerndisciplines zoals gegevenskwaliteitsbeheer, beheer van de informatielevenscyclus, beveiliging en privacy, evenals ondersteunende disciplines zoals gegevensarchitectuur, classificatie, audit en rapportage.

Vantage Analytics : datagestuurde inzichten in de gehele portefeuille

CBRE Business Analytics combineert geautomatiseerde gegevensintegratie in ons eigen bedrijfsgegevensplatform met dynamische dashboardanalyses. Via Vantage Analytics helpen we u uw portefeuille te visualiseren en er naadloos door te navigeren. Ook stellen we bevoegde CBRE- en klantmedewerkers in staat data te doorzoeken, geplande rapporten te openen en te downloaden, rapporten interactief uit te voeren en online zelfbedieningsanalyse mogelijk te maken om datagestuurde beslissingen te nemen.

Contact