Persbericht | Evolving Workforces

CBRE België benoemt Stefan De Pauw tot Head of Industrial & Logistics

maart 2, 2023

Stefan De Pauw

Perscontact

Jeremy Vanderest

Marketing & Communication Manager

Foto van jeremy-vanderest

CBRE België heeft Stefan De Pauw benoemd tot hoofd van het Industrial & Logistics departement. Stefan zal Xavier Van Reeth vervangen die een nieuwe uitdaging aangaat binnen de logistieke sector. 

Stefan zal aldus voortaan de afdeling aansturen en leiden. Het betreft een team van 6 vastgoedprofessionals, actief in heel België. Stefan De Pauw startte zijn carrière bij CBRE in september 2019. Daarvoor werkte hij meer dan 8 jaar bij een andere grote vastgoedconsultant. Door de jaren heen heeft Stefan een sterk klantennetwerk opgebouwd, waaronder ontwikkelaars, eigenaars en eindgebruikers. Tot nu toe was hij verantwoordelijk voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de periferie. Hij adviseerde grote verhuur- en verkooptransacties. 
 
Maxime Kumpen, CEO van CBRE België en Luxemburg: "Ik wil Stefan De Pauw feliciteren met zijn nieuwe rol en promotie tot het directiecomité van CBRE België en Luxemburg. Sinds zijn komst heeft Stefan blijk gegeven van leiderschap, teamgeest en initiatief, wat de afdeling tot het uitzonderlijke niveau van vandaag heeft gebracht. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn managementvaardigheden en strategische visie hem in zijn nieuwe functie tot succes zullen leiden.”
 
Stefan De Pauw, Head of Industrial & Logistics: "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat CBRE in mij heeft gesteld en voor deze promotie tot Head of Industrial & Logistics. Ik ben van plan om mijn taak succesvol uit te voeren samen met een sterk en getalenteerd team. Ik zou graag Xavier Van Reeth willen bedanken voor zijn waardevolle advies en expertise van de afgelopen jaren en voor het leiden van onze industriële en logistieke afdeling naar succes.”
 
CBRE neemt afscheid van Xavier Van Reeth met spijt en in alle vriendschap. Hij zal binnenkort zijn carrière voortzetten bij een internationale ontwikkelaar, actief in logistiek vastgoed. CBRE wenst hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging.    
 
Maxime Kumpen, CEO van CBRE België en Luxemburg, besluit: "We willen Xavier Van Reeth bedanken voor het sterke track record en groei die hij bij CBRE heeft gerealiseerd. De voorbije 10 jaar was hij een gewaardeerde collega en een echte leider voor zijn team en de industriële en logistieke afdeling, die hij naar succes heeft geleid. Ik wens Xavier oprecht het allerbeste in zijn nieuwe rol.”

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), een Fortune 500 en S&P 500 bedrijf met hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste commerciële vastgoeddienstverlener en investeringsfirma (gebaseerd op inkomsten uit 2022). Het bedrijf telt meer dan 115.000 werknemers (met uitzondering van Turner & Townsend werknemers) die klanten in meer dan 100 landen adviseren. CBRE biedt een brede waaier van klanten een geïntegreerd dienstenpakket aan, met inbegrip van facility-, transactie- en projectmanagement; property management; investeringsmanagement; expertises en waarderingen; (ver)huur van panden; strategisch advies; verkoop van onroerend goed; hypotheek- en ontwikkelingsdiensten.