redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Werken bij CBRE

Zin om de commerciële vastgoedwereld te (her)ontdekken?

 

CBRE is de referentiegroep met het grootste aantal transacties en het grootste internationale netwerk. CBRE is een dynamische groep die elke dag nieuwe oplossingen voor zijn klanten ontwikkelt.

Over de hele wereld werken onze medewerkers in een omgeving die hen in staat stelt om bij te dragen aan grootschalige en innovatieve projecten en om te profiteren van de ervaring van de beste talenten in de sector.

CBRE vervoegen betekent toegang krijgen tot opwindende carrièremogelijkheden in België maar ook in het buitenland. CBRE heeft een dynamisch intern mobiliteitsbeleid ontwikkeld op basis van unieke programma's en het delen van ervaringen tussen verschillende landen.

De groei van CBRE in de Fortune 500-ranglijst houdt rechtstreeks verband met de middelen die worden ingezet om het potentieel van onze werknemers te ontwikkelen, zodat zij het beste van zichzelf kunnen uitdrukken en oplossingen van topkwaliteit kunnen blijven bieden.

De sterktes van CBRE gaan hand in hand met een bedrijfscultuur van samenwerking en welzijn op de werkplek.

CBRE België telt 500 medewerkers, werkend vanuit onze kantoren in Brussel, Antwerpen en Diegem. Ze adviseren dagelijks onze klanten op het gebied van commercieel vastgoed sinds 1965.

Brussel

Ontdek de unieke vibes van ons Belgische hoofdkantoor!

Antwerpen

Neem een kijkje in onze Antwerpse kantoren!

Waarom bij ons komen werken?

 

  • Wees aangemoedigd om vooruit te gaan, te leren, te evolueren
  • Profiteer van een inclusieve en collaboratieve werkomgeving
  • Sta centraal in stimulerende en opwindende projecten
  • Blijf in contact met werknemers uit uiteenlopende beroepen
  • Werk voor klanten uit verschillende sectoren
  • Evolueer in een internationale omgeving
  • Werk in een aangenaam bedrijf dat plezier op het werk cultiveert
  • Vertrouw op een team van gepassioneerde professionals
  • Schud jouw zekerheden, ontwikkel jouw behendigheid

 

Integratie en training


CBRE organiseert een integratieprogramma om jou te helpen de groep, zijn organisatie, uitdagingen, beroepen en diensten te begrijpen. Een speciale dag is gepland voor werknemers die recentelijk zijn toegetreden tot het bedrijf, genoemd "Welcome Day".

Bovendien profiteer je van een training aangepast aan jouw beroep en behoeften om je alle troeven te geven om te slagen.
“Door CBRE te kiezen, vervoeg je een dynamische groep, jong van geest, die motivatie, initiatief en kennisdeling tussen de verschillende afdelingen waardeert. Wij bieden jou gevarieerde en motiverende uitdagingen aan.”
Onze CEO Maxime Kumpen aan het woord

Bekijk onze openstaande vacatures