We zetten ons in voor verantwoorde en duurzame zakelijke praktijkenBij CBRE nemen we de impact die we hebben op onze cliĆ«nten, leveranciers, medewerkers, gemeenschappen en betrokkenen serieus. Het is ons doel om zowel breed erkend te worden voor de manier waarop we zakendoen als voor de kwaliteit aan vastgoedservices die we leveren. 

We richten onze aandacht op de gebieden waarin wij geloven dat we de meeste impact kunnen hebben: 

  • helpen bij het verminderen van de impact van de bebouwde ruimte op klimaatverandering;
  • gebruik maken van ons talent, energie en hulpbronnen om de kwaliteit van onze gemeenschappen en de levens van anderen te verbeteren; en
  • helpen van onze mensen bij het bereiken van hun volledige potentieel en tegelijkertijd het bieden van een veilige en ethische werkplek.

 

Jaarlijkse Corporate Responsibility Reports

Corporate Responsibility report thumb
Onze jaarlijkse Corporate Responsibility Reports benadrukken onze prestaties als leider op het gebied van verantwoorde bedrijfsvoering binnen de commerciƫle vastgoedsector. Lees meer in onze recente en gearchiveerde rapporten.

NAAR ONZE RAPPORTEN


Verantwoordelijkheid als kernelement van ons Voordeel

Wij zijn toegewijd aan het integreren van verantwoordelijke en duurzame zakelijke praktijken binnen onze wereldwijde activiteiten. Ons Maatschappelijk Verantwoordelijkheidsprogramma bestaat uit zeven pilaren. Ontdek onze focusgebieden hieronder:

Milieu en duurzaamheid

Wij streven er voortdurend naar om de industrienorm voor ethiek en naleving te verhogen. Het opbouwen van een bedrijf dat geschikt is voor de toekomst begint met een sterke ethische basis.

Gemeenschappen en liefdadigheid

Bij CBRE zijn we toegewijd aan het vervullen van onze rol als een verantwoordelijk bedrijf door het ondersteunen van en waarde toevoegen aan gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken, maar ook aan gemeenschappen waar de behoefte het grootst is.