We zetten ons in voor verantwoorde en duurzame zakelijke praktijkenBij CBRE nemen we de impact die we hebben op onze cliënten, leveranciers, medewerkers, gemeenschappen en betrokkenen serieus. Het is ons doel om zowel breed erkend te worden voor de manier waarop we zakendoen als voor de kwaliteit aan vastgoedservices die we leveren. 

We richten onze aandacht op de gebieden waarin wij geloven dat we de meeste impact kunnen hebben: 

  • helpen bij het verminderen van de impact van de bebouwde ruimte op klimaatverandering;
  • gebruik maken van ons talent, energie en hulpbronnen om de kwaliteit van onze gemeenschappen en de levens van anderen te verbeteren; en
  • helpen van onze mensen bij het bereiken van hun volledige potentieel en tegelijkertijd het bieden van een veilige en ethische werkplek.

 

 

Onze vooruitgang

2017 CR Report Ons Sharing the Responsibility—2017 Corporate Responsibility Report belicht de vele verwezenlijkingen van CBRE als leider in verantwoorde bedrijfspraktijken binnen de commerciële vastgoedsector. Het verslag is opgesteld in overeenstemming met de GRI-normen (Global Reporting Initiative): Core option en omvat de voortgang van de onderneming bij de implementatie van de Tien Principes van het Global Compact van de Verenigde Staten. Het verslag bevat tevens de informatie die wordt aanbevolen in de door de Sustainability Accounting Standards Board (SASB) ontwikkelde verslaggevingsstandaard voor vastgoeddienstverlening.

CBRE stelt sinds 2007 jaarlijks een verslag op over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hier vindt u de gearchiveerde rapporten.

Verantwoordelijkheid als kernelement van ons Voordeel

Wij zijn toegewijd aan het integreren van verantwoordelijke en duurzame zakelijke praktijken binnen onze wereldwijde activiteiten. Ons Maatschappelijk Verantwoordelijkheidsprogramma bestaat uit zeven pilaren. Ontdek onze focusgebieden hieronder:

Milieu en duurzaamheid

Wij streven er voortdurend naar om de industrienorm voor ethiek en naleving te verhogen. Het opbouwen van een bedrijf dat geschikt is voor de toekomst begint met een sterke ethische basis.

Gemeenschappen en liefdadigheid

Bij CBRE zijn we toegewijd aan het vervullen van onze rol als een verantwoordelijk bedrijf door het ondersteunen van en waarde toevoegen aan gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken, maar ook aan gemeenschappen waar de behoefte het grootst is.