CBRE Research biedt doordacht, toekomstgericht inzicht in vastgoedtrends, -strategieën en -opportuniteiten over de hele wereld om onze klanten te begeleiden in het behalen van onderscheidende en substantiële prestaties.

CBRE Research is een geïntegreerde gemeenschap van vooraanstaande onderzoekers die vastgoedmarktonderzoek, econometrische voorspellingen en bedrijfs- en overheidsstrategieën aanbieden aan investeerders en bezetters overal ter wereld.


ERIX


ERIX is de eigen wereldwijde applicatie van CBRE Research die geaggregeerde vergelijkbare vastgoedmarktgegevens registreert voor meer dan 200 steden wereldwijd, die elk kwartaal worden bijgewerkt. Het systeem biedt individuele rapporten over stad en regio's. Met dit systeem kunnen lokale gegevens uit meerdere markten snel en efficiënt worden samengevoegd in één globale database. Lokale valuta- en vloeroppervlakmetingen van over de hele wereld worden systematisch omgezet in wereldwijd gestandaardiseerde meetwaarden om internationale vergelijking en analyse mogelijk te maken, terwijl lokale kennis, expertise en gegevens worden samengevat tot een consistente, toegankelijke reeks relevante vastgoedmarktinformatie.


Econometrische voorspelling


Onze rigoureuze benadering van modellering en prognose, gecombineerd met de transactionele kennis en lokale marktkennis van lokale onderzoeksprofessionals, onderstreept een ongeëvenaard onderzoeksplatform voor het leveren van directioneel advies, inzichtelijke besluitvorming en, uiteindelijk, betere klantresultaten. Het vlaggenschip Outlook-product van CBRE Econometric Advisors biedt een consistente modelleringsaanpak voor het voorspellen van de belangrijkste marktvariabelen op submarktniveau voor zowel de fundamentals van ruimte als kapitaalmarkten.


Global Research Gateway


De Global Research Gateway bundelt de collectieve wereldwijde onderzoeksintelligentie van CBRE op één enkel platform, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot ons meest recente thought leadership en inzichten in alle geografische gebieden en sectoren.
Schrijf in op de Research nieuwsbrief van CBRE België om op de hoogte te blijven van onze laatste rapporten en studies over de vastgoedmarkt.
Research Nieuwsbrief