Werken op de oevers van de Schelde


Always look on the bright side of life: in onze Antwerpse kantoren is er overal licht. De volledig beglaasde werkruimtes bieden een magisch uitzicht op de Schelde aan de overkant van de straat. Wat voor weer het ook is, één blik weg van het computerscherm brengt je naar de bijzondere sfeer van Het Zuid, waar onze kantoren zich bevinden.

Dankzij onze flex desk policy kan iedereen zitten en werken waar hij of zij wil, volgens het Plug & Play principe. Er zijn geen vaste zitplaatsen, wat ideaal is om jouw collega's te leren kennen! Nu we het er toch over hebben, de vergaderruimtes spelen een belangrijke rol in het creëren van de sociale band binnen onze kantoren. Of het nu gaat om de koffie- en lunchcorner waar we praten over de nieuwste en must-watch series en onze plannen voor het weekend of de vergaderzalen met uitzicht op de Schelde voor meer formele vergaderingen, onze ruimtes zijn rijkelijk voorzien van mogelijkheden om samen te komen.

Benieuwd wat u hier na het werk kunt doen? Heel veel, eigenlijk! De buurt staat vooral bekend om zijn trendy en bruisende sfeer, met veel restaurants en bars in de nabije omgeving. Maak je geen zorgen, je collega's nemen je binnenkort mee uit voor een paar drankjes na het werk.

Aangezien foto's krachtiger zijn, neem een kijkje in de onderstaande fotogalerij om de verschillende ruimtes binnen onze Antwerpse kantoren te ontdekken!

Zin om de commerciële vastgoedsector te ontdekken? Bekijk onze openstaande vacatures!