Vastgoed- en portfoliomanagement outsourcen

Facilitymanagement

Optimaliseer uw werkplekprestaties en zorg voor succes met superieure diensten op het gebied van facilitymanagement (FM) en onderhoudsdiensten.

facilities-managment-hero-972x1296_a

Onze aanpak

Aangedreven door geïntegreerd beheer leveren we oplossingen voor faciliteitenbeheer die alle aspecten van uw activiteiten verbinden en verbeteren.

Een end-to-end bedrijfsmodel verenigt mensen, activa, gegevens, technologie, budgetten, contracten en onze wereldwijde toeleveringsketen om de beste prestaties en bedrijfsproductiviteit te stimuleren.

Onze oplossingen ondersteunen verschillende klantvereisten, waaronder multinationale ondernemingen, lokale bedrijven met een enkele markt, on-demand facilitaire ondersteuning, datacenters, kritieke activiteiten en meer.

Ons model

Wij zijn 's werelds toonaangevende geïntegreerde facilitymanager.

Ons wereldwijde operationele model is gericht op harde diensten, ondersteund door technologie. Ook is het in staat om gebruik te maken van de beste leverancierspartners. We voeren meer technische onderhoudswerkopdrachten uit in meer landen dan onze concurrenten en garanderen onze klanten zo een ongeëvenaarde waarde.

Onze onderhoudsteams voeren werkorders uit tegen een totaalprijs per werkorder die 29% lager ligt dan bij leveranciers in de sector, waarbij ze consistent hogere klanttevredenheidsscores en betere responspercentages bereiken. Door waarde te leveren via single-source verantwoordelijkheid, gestroomlijnde activiteiten en partnerinkoop, verlagen we de kosten, verbeteren we de uptime en stimuleren we de werkplekbeleving voor onze klanten.

Klantgerichte oplossingen

Enterprise
Voor multinationale ondernemingen in alle activaklassen
CBRE werkt nauw samen met de multidisciplinaire leiders van klanten om toegewijde, on-site expertise te leveren die is afgestemd op klantspecifieke doelen.

Local
Voor enkelvoudige gebouwen, complexe en kritieke activa en campusomgevingen
Het leveren van technisch geleide FM-oplossingen, lokaal geleverd en beheerd, per gebouw of per aanbesteding.

Datacenterservices
Voor datacenters en bijbehorende kritieke activiteiten
Het leveren van 99,999% uptime door middel van ons eigen Critical Environments Risk Management (CERM™) programma dat zich richt op het verminderen van risico’s die verband houden met menselijke factoren. Meer informatie.

Host
Voor kantooromgevingen en campussen gericht op talent, merk en productiviteit
Host van CBRE biedt professionals die getraind zijn in gastvrijheid om een uitzonderlijke werkplekbeleving te bieden, rechtstreeks geïntegreerd via een bekroonde, op gebruikers gerichte mobiele app. Meer informatie.

Geïntegreerde oplossingen voor laboratoria
Voor superieure laboratorium-, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en farmaceutische faciliteiten
Voor klanten in de biowetenschappelijke industrie vermindert CBRE de inefficiënties van laboratoria en maximaliseert het gebruik van laboratoriumactiva door middel van een reeks diensten voor instrument-, onderhouds- en activabeheer, ongeëvenaarde gegevensintegratie en strategische OEM-allianties (Original Equipment Manufacturer). Meer informatie.

Onderhoud van materiaalbehandelingsapparatuur
Voor kritieke sortering en materiaalverwerking ter ondersteuning van logistieke en distributieactiviteiten
Om het groeiende scala van kritieke sorteerapparatuur in de sector aan te pakken, biedt CBRE een geconsolideerde oplossing voor diensten, waaronder mechanisch, elektrisch en variabel frequentie-aandrijvingsonderhoud, programmeerbare logische besturing, transportband, plaatwerk, circuitdiagnose, enzovoort.

Gerelateerde inzichten