Als eigenaar van een shoppingcenter wilt u uw investering maximaliseren door het beheer ervan te optimaliseren. En als dit niet door u kan worden gedaan, zoekt u de ideale partner om aan uw meest uiteenlopende behoeften te voldoen, met name op het gebied van technisch, marketing- en administratief beheer. 

Dankzij haar wereldwijde expertise in het shoppingcentermanagement kan CBRE u een brede waaier van uitgebreide diensten aanbieden, zodat u ten volle kan profiteren van de inkomsten uit uwe activa zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer ervan.

Uw shoppingcenter profiteert ook van onze expertise op het gebied van vastgoedonderzoek en -technologie, waardoor u de meest actuele en nauwkeurige cijfers en gegevens over de prestaties van uw activum en de samenstelling van hun klantenbestand kunt verkrijgen.

Uw voordelen

Ons team van experts adviseert en ondersteunt u op de volgende gebieden:

Dagelijks beheer

De door CBRE aangestelde Shopping Center Managers maken het tot een erezaak om bezoekers en retailers een aangename omgeving te bieden, problemen te voorkomen en die zo optimaal mogelijk te beheren.

Technisch beheer

De faciliteiten waarin klanten en retailers actief zijn, moeten onberispelijk zijn. Een defecte lift, gemeenschappelijke ruimtes met dubieuze netheid of een onduidelijk display zijn zoveel dingen die een goede indruk bij klanten kunnen schaden. CBRE maakt er een erezaak van dat uwe activa op dit niveau vrij zijn van kritiek.

Marketing

Omdat een shoppingcenter bovenal een plaats van interactie is, organiseren onze Marketing Managers er verschillende evenementen en vergroten hun zichtbaarheid via sociale media, websites en andere communicatiemiddelen, zowel digitaal als op papier.

Leasing

Door samen met u de doelstellingen van de commerciële mix te bepalen, onderhandelt ons gespecialiseerd shoppingcenter leasing team met de verschillende merken om de beste merken aan te trekken die aan de verwachtingen van uw klanten voldoen.

Administratief beheer en financiële opvolging

Wanneer u een zo belangrijk activum als een shoppingcenter beheert, is het niet verwonderlijk om geconfronteerd te worden met een grote hoeveelheid administratief papierwerk, of het nu gaat om facturen, contracten, huurcontracten of zelfs bestellingen. CBRE neemt deze doorn in het oog door met één hand de documentatie en deadlines te beheren en een optimale financiële opvolging te bieden, met name op het vlak van budgetcontrole, betalingscontrole en juridische dossiers.

Onze shoppingcenters onder beheer

Rive Gauche

Rive Gauche, geopend op 9 maart 2017 en met een totaal van bijna 8 miljoen bezoekers per jaar, is gelegen aan de Place Verte, in het hartje van Charleroi, en vormt de verbinding tussen het station Charleroi-Zuid en het commerciƫle centrum.

Grand Bazar Antwerp

Grand Bazar Antwerp is gelegen aan de Groenplaats en vormt de verbinding tussen het historische en commerciƫle centrum van Antwerpen. Het shoppingcenter telt 50 winkels, verdeeld over vier niveaus.