Retail begrijpen

 
De evoluties in winkelgewoonten van consumenten zet retailers voor grote uitdagingen. Deze gedragswisselingen drukken hun stempel op het retaillandschap. Wij onderzoeken de relevante trends en rapporteren over hun gevolgen voor retailers, investeerders en hun vastgoedbehoeften. Wij kennen iedere centimeter van de Belgische retailmarkt en zijn volledig op de hoogte van de invloed van internationale ontwikkelingen. Onze benadering wordt gekenmerkt door internationaal bereik en samenwerking met retailers over de hele wereld, wat betekent dat wij veel kunnen bieden aan de Belgische retailsector.


Vertrouwd adviseur

 
Met onze all-round benadering adviseren wij eigenaren over verhuur, verkoop of structureel upgraden van hun retailvastgoed. Wij waarderen, beheren en ondersteunen zowel aankoop- als verkooptransacties voor winkelcentra. Wij zijn ook een vertrouwde adviseur voor zowel kleine retailers als grote retailketens en helpen hen bij het selecteren en huren van de winkels die zo belangrijk zijn voor hun succes. Tot slot zorgt ons Shoppingcentermanagement-team voor uw activa via verschillende domeinen zoals marketing, technisch en administratief beheer, financiĆ«le opvolging en leasing.

Onze brede inzichten en kennis qua retailers en consuments, in combinatie met lokale, regionale en globale aanwezigheid, helpen ons een echt concurrerend voordeel te leveren aan onze klanten, ongeacht of dit retailers, investeerders, FMCG of private equity bedrijven zijn.
 

Bezoek Propertyweb

Op zoek naar winkels te huur of te koop? Bekijk onze beschikbare portfolio.