Als klant krijgt u toegang tot het grootste makelaarsnetwerk ter wereld, ondersteund door een waaier aan logistieke oplossingen die u helpen om uw zakelijke vastgoedstrategie te verfijnen en de waarde van uw vastgoedactiva te ontgrendelen.

Ons team van experts richt zich op het anticiperen en beheren van uitdagingen, risico's en opportuniteiten, zowel vandaag als in de toekomst, om uit te lijnen met uw strategie en rendement te maximaliseren.


Resultaten voor de lange termijn


Onze gespecialiseerde logistieke adviseurs formuleren en implementeren een maatwerk strategie voor uw specifieke zakelijke vereisten, afgerond met een zorgvuldig financieel risicomanagement.
 
Door de tijd te nemen om uw bedrijf echt te leren kennen, creëren wij vastgoedstrategieën die gebaseerd zijn op een diep inzicht van de doelen, prioriteiten, groeiplannen en uitdagingen van uw bedrijf. Deze benadering geeft ons een duidelijk beeld van uw industriële en logistieke activiteiten, waardoor wij in staat zijn te adviseren over de meest flexibele en productieve manieren waarop u uw ruimte en distributienetwerk kunt beheren.


Multi-marktvoordelen


Door mondiaal bereik met lokale expertise te combineren leveren onze experts inzichten aan internationale bezetters met multi-marktbehoeften. Of u nu een uitbreiding naar een nieuwe locatie plant, over een transactie onderhandelt, of hulp nodig heeft bij industrieel projectmanagement of portfoliostrategie, het mondiale team van CBRE kan vastgoedoplossingen bieden waar uw bedrijf ook opereert.

 

Toonaangevend inzicht


Wij gebruiken krachtige, toonaangevende onderzoek, analyses en lokale expertise zodat u er zeker van kunt zijn dat iedere beslissing gebaseerd is op een allesomvattende analyse van demografie, arbeidsaanbod, vaardigheden, vervoersverbindingen, markttrends en waardes, van individuele gebouwen tot volledige portfolio's.

 
Onze bezettersdiensten:

  • Aankoop
  • Planning en selectie van locatie
  • Advies over financiële dienstverlening
  • Regionale en lokale vergelijking
  • Regionale en lokale vergelijking
  • Advies over transacties
  • Industrieel en logistiek projectmanagement
  • Strategische portfolio- en locatieplanning