CBRE levert een allesomvattende waaier aan diensten voor investeerders, ontwikkelaars en bezetters van industrieel en logistiek vastgoed, geleid door toonaangevende data en onderzoek. 

Met toegang tot het grootste makelaarsnetwerk ter wereld bieden wij klanten een scala aan logistieke oplossingen om hun zakelijke vastgoedstrategie te helpen verfijnen en de waarde van hun vastgoedportfolio te ontgrendelen. Wij werken samen met industriële, logistieke en retailklanten in de EMEA-regio om hun vastgoedwaarde over de gehele levenscyclus van de activa en productketen te begrijpen, van productie tot einddistributie. 

Onze klanten, zowel investeerders als ontwikkelaars, genieten van onze bewezen reputatie voor het genereren van maximaal rendement met minimaal risico.


Strategische intelligentie

 
De diepte van onze logistieke ervaring betekent dat wij nieuwe industriële uitdagingen als geen andere adviseur begrijpen, wij u helpen bij het anticiperen op en aanpassen aan de snel veranderende technologieën, marktdynamiek en investeringsstrategieën.

Ondersteund door krachtige data en connecties in de branche, kunnen onze adviseurs klanten helpen bij het navigeren door deze veranderende en complexe wereld, waarbij wij geïntegreerde oplossingen leveren van aankoop en financiering tot verkoop en strategisch advies met betrekking tot vastgoedportfolio’s.

Of u nu een bezetter, ontwikkelaar of investeerder bent in industrieel en logistiek vastgoed, CBRE levert innovatieve, toonaangevende oplossingen om de prestaties van uw specifieke behoeftes te versterken.

Wij gebruiken krachtig, toonaangevend marktonderzoek, analyse en lokale expertise, zodat u er zeker van kunt zijn dat iedere beslissing gebaseerd is op een grondige anlyse van demografie, arbeidsaanbod, vaardigheden, vervoersverbindingen, markttrends en waardes. 

Gerelateerde diensten

Diensten voor bezetters

Het Industrie en logistiek-team van CBRE adviseert bezetters over de volledige levenscyclus van het vastgoed, inclusief acquisitie, financiering, verkoop en strategisch advies met betrekking tot een vastgoedportefeuille.

Diensten voor investeerders en ontwikkelaars

Ons team telt meer dan 360 experts van de industriële en logistieke sector in 27 landen van de EMEA-zone en heeft een grondig inzicht in de sector op zowel lokaal als mondiaal niveau.

Bezoek Propertyweb

Op zoek naar industriële en logistieke panden te huur of te koop? Bekijk onze beschikbare portfolio.