Het Aardolie en automobiel-team van CBRE levert een allesomvattende service voor eigenaren en eindgebruikers van benzinestations, autoshowrooms, parkings en andere activa binnen de autosector.

Wij bieden ongeƫvenaarde marktkennis voor de gehele branche, van internationale autofabrikanten en oliemaatschappijen tot onafhankelijke familiebedrijven. Onze kerndiensten omvatten makelaardij, waardering, vernieuwing en beoordeling van huur, alsook portfolio-optimalisatie.

Als de enige leverancier van vastgoedsdiensten met ervaring op het gebied van het beheren en optimaliseren van mondiale benzinestationportfolio's begrijpen wij uw specifieke behoeftes beter dan elk van onze concurrenten.

Ons team van lokale experts in alle grote markten binnen EMEA stelt ons ook in staat om portfoliowaarderingen op een internationale schaal uit te voeren zonder compromissen te sluiten qua lokale kennis en snelheid van levering.

Onze diensten:

Waardering: Onze experts ondersteunen benzine- en automobielexploitanten door waarderingen te leveren voor boekhoudkundige doeleinden en de aankoop en verkoop van vastgoed. Wij verzorgen ook de noodzakelijke due diligence in overeenstemming met het tijdsbestek en complexe vereisten van de grote bankmaatschappijen bij het uitvoeren van RICS Red Book-taxatie.

Professionalisme: Wij bieden een brede waaier aan adviesdiensten voor zowel verhuurders als huurders in de benzine- en automobielsector, waaronder alles wat te maken heeft met huuronderhandelingen en huuraanpassingen, uitbreidingen en contractuele variaties.

Makelaardij: Ons team gespecialiseerd in de aardolie- en automakelaardij is ervaren op het gebied van eigendoms- en erfpachtaankopen, inclusief bestaande benzinestations en sites of locaties waar ontwikkeld kan worden. Wij doen eigendoms- en erfpachtinteresses van de hand op het optimale punt in de levenscyclus van het vastgoed, gebaseerd op een constante analyse van de markt.

Strategisch advies:
Wij verzorgen netwerkplanning, locatie-analyse en representatie-onderzoeken om u te helpen bij het nemen van verstandige strategische beslissingen. Door de concurrentie, maar ook infrastructurele veranderingen zoals herschikking van wegen in de gaten te houden kunnen wij factoren markeren die van invloed kunnen zijn op de handel en nieuwe opportuniteiten identificeren.

Portfoliodiensten: Onze adviseurs zullen de gegevens van uw portfolio analyseren om strategische oplossingen te bieden. Door het combineren van datamanagement, boekhouding, lease-administratie en vastgoedmanagement verzekeren wij u dat uw vastgoed in overeenstemming is met de doelstellingen van uw kernactiviteiten.