Datacenters

De Datacentersdienst van CBRE is het grootste en enige volledig geïntegreerde datacentervastgoedteam ter wereld en levert een volledige waaier aan datacenterdiensten.

Energie en duurzaamheid

CBRE is leidend leverancier van expertise op het gebied van energie en duurzaamheid binnen EMEA, voor zowel investeerders en ontwikkelaars als bezetters. Wij helpen onze klanten wetgeving inzake vastgoed te navigeren, operationele kosten te verlagen, energie-efficiëntie en -betrouwbaarheid te verbeteren, merk en reputatie te versterken, risico te beperken en productievere en gezondere werkomgevingen te creëren.

Hotels

Investeerders, ontwikkelaars, financiers en klanten in de hotelsector bewegen zich snel over de grenzen. Succes is afhankelijk van het beheren van een complexe mix van beslissingen over locatie, merk, management, faciliteiten, voorzieningen en technologie, maar ook de bredere concurrentielandschap en verschuivende markttrends.

Industrie en Logistiek

CBRE levert een allesomvattende waaier aan diensten voor investeerders, ontwikkelaars en bezetters van industrieel en logistiek vastgoed, geleid door toonaangevende data en onderzoek.

Laboratoria

Wij leveren een waaier aan marktleidende, innovatieve oplossingen om bedrijfsessentiële laboratoriumactiviteiten te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren, beschikbaarheid en bedrijfstijd van activa te verbeteren, kosten en risico te reduceren en meer tijd voor wetenschap en wetenschappelijke prestaties beschikbaar te maken.

Kantoren

Ons uitgebreide waaier aan diensten kan uw bedrijf helpen bij het aangaan van alle vastgoeduitdagingen gedurende de hele levenscyclus van het vastgoed, inclusief aan- of verkoop van een investering, kantoorverhuur, huur en bezettersvertegenwoordiging, waardering, inrichting- en werkplekadvies, vastgoed- en facilitair management.

Aardolie en Automobiel

Het Aardolie en automobiel-team van CBRE levert een allesomvattende service voor eigenaren en bezetters van benzinestations, autoshowrooms, parkings en andere activa binnen de autosector.

Residentieel vastgoed

De vastgoed- en beleggingsmarkten hebben een snelle professionalisatie ondergaan. Of u nu een privé-belegger of een ontwikkelaar bent, wij begrijpen dat begeleiding nodig is in deze dynamische markt.

Retail

De evoluties in winkelgewoonten van consumenten zet retailers voor grote uitdagingen. Deze gedragswisselingen drukken hun stempel op het retaillandschap. Wij onderzoeken de relevante trends en rapporteren over hun gevolgen voor retailers, investeerders en hun vastgoedbehoeften.

Beheer van winkelcentra

Het Shopping Centre Management team van CBRE biedt de eigenaars van winkelcentra een brede waaier van oplossingen en diensten voor het beheer van hun activa.