Plannen, huren en bezetten

Transactiediensten

Wanneer u ons inschakelt voor uw transacties, kijken we verder dan gebruikelijk: we integreren inzichten van experts uit ons hele bedrijf. Zo kunnen we een zo groot mogelijke waarde garanderen.

transaction-services-hero-972x1296

Wat we doen

Transactiemanagement
We beheren eenmalige en doorlopende transacties. Daarbij kunnen we niet zonder de expertise en het overzicht van onze transactiemanagers en de lokale uitvoering van onze consultants.

Vertegenwoordiging van huurders
We adviseren huurders en gidsen hen langs de uitdagingen die bij ruimtegebruik komen kijken. We ontwikkelen vastgoedstrategieën die bij uw bedrijf passen, onderhandelen namens u en werken samen met onze partners uit andere gebieden om waarde toe te voegen.

Vertegenwoordiging van verhuurders
CBRE’s leasingconsultants ontwikkelen op maat gemaakte, uitgebreide marketing-en leasestrategieën om waarde te creëren in elke vastgoedsector.

Flexibele kantooroplossingen
Onze experts onderzoeken of het loont om flexibele ruimtesop te nemen in uw portefeuille. Ze beoordelen de operationele en financiële voors en tegens, en houden daarbij rekening met een breed scala aan ruimtetypes.

Verkoop en onderverhuur
We beheren de onderverhuur van uw vastgoed als de markt een stijgende trend laat zien, en verkopen het voor u bij een dalende lijn.

Sale & Leaseback
We coördineren de verkoop van uw vastgoed en uw lease van de nieuwe eigenaar. Zo bieden we u de voordelen van lagere gebruikskosten, vrijgemaakt kapitaal en alternatieve financiering.

Belangrijkste onderscheidende factoren

Het juiste team
Het juiste team van transactieprofessionals en vakexperts om uw vastgoed te ondersteunen.

Holistische strategieën
Holistische vastgoedstrategieën om uw zakelijke en financiële doelstellingen te realiseren.

Technologie-en data-analytics
Technologie-en data-analytics om uw portefeuille in kaart te brengen, besparingen te identificeren en kansen te signaleren.

Locatiebepaling
Gedetailleerde analyses om de ideale locaties en talentennetwerken voor uw ruimte te vinden.

Werkplek-expertise
De beste strategen om een productieve werkplekervaring voor uw werknemers te creëren, die ook is afgestemd op uw bedrijfscultuur.

Research, inzichten en thought leadership
Onze onderzoekers leveren waardevolle marktinformatie en bouwen zo aan baanbrekend thought leadership.

Investering in innovatie
Met een investering van $400 miljoen in innovatie zorgen we ervoor dat onze research, technologie en diensten zich continu blijven ontwikkelen.

Contact

Gerelateerde inzichten