Met behulp van de wereldwijde marktkennis van CBRE levert ons team van experts een mondiaal perspectief op commerciële vastgoedinvesteringen en de kapitaalmarkten die dit mogelijk maken. Deze benadering garandeert dat wij de allerbeste investeringsopportuniteiten voor onze klanten in belangrijke wereldwijde markten identificeren.

Ons vastgoedbeleggingen-team heeft een aantal van de meest beroemde en grootschalige transacties ter wereld geleid, met expertise binnen alle gespecialiseerde sectoren, waaronder kantoren, retail, industrie, logistiek en andere alternatieve markten.

Intelligente vastgoedinvesteringen


Door het adviseren van zowel kopers als verkopers heeft CBRE een allesomvattend zicht op de markt, waardoor wij het best mogelijke onpartijdige advies aan onze klanten kunnen bieden. In combinatie met ons onvermoeibare marktonderzoek anticiperen wij met succes wereldwijde trends en direct kapitaal, zodat CBRE de veiligste keuze is voor de investeringsmanagementbehoeften van onze klanten.

Onze vastgoedinvesteringsdiensten:

Door het delen van inzichten binnen onze markten en bredere business kunnen wij nieuwe kapitaalbronnen opsporen, toekomstige opportuniteiten identificeren en maximale waarde leveren binnen alle activaklassen.