Betrouwbaar beheer begint met hoge kwaliteit


Wilt u zich ontlasten van het beheer van uw vastgoed? Vastgoedbeheer vraagt kennis van de vastgoedmarkt en de behoeftes en vereisten van klanten, huurders en bezoekers, alsook expertise op het gebied van technologie en structuur van een gebouw. Als uw vastgoedbeheerder zullen wij dit vertalen naar een duidelijk financieel plan, gebaseerd op budgetten en huurinkomsten. Dit resulteert in betrouwbare rapportages, op maat gemaakt voor uw zakelijke situatie. Wij begrijpen dat, als een investeerder of activamanager, uw prioriteit ligt bij een kantoorgebouw dat werkt. Daarom werken wij met de beste systemen en de beste mensen. Mensen die uiterst nauwkeurig, gemotiveerd en gepassioneerd zijn over hun werk.


Huurderstevredenheid is belangrijk


Stabiele huurinkomsten zijn essentieel voor vastgoedbeheer. CBRE weet dat uw inkomen best beschermd zijn wanneer huurderstevredenheid gecreƫerd is. Wij nemen alle maatregelen om technische problemen te voorkomen, maar als zij toch gebeuren reageren wij effectief door het bieden van uitstekende faciliteitendiensten en het vervullen van alle contractuele voorwaardes. Wij weten uit eigen onderzoek wat huurders belangrijk vinden. We meten huurderstevredenheid voor onze klanten en kunnen trots zijn op de feedback die we ontvangen.


Opbouwen van een aantrekkelijke investering


Wat uiteindelijk belangrijk is, is de winst op uw investering in combinatie met uw beleggingshorizon. Daarom willen wij u laten zien hoe uw vastgoed kan profiteren van onze brede expertise en hoe dit een positief effect zal hebben op de prestaties. Wij hebben, bijvoorbeeld, aanzienlijke kennis van de internationale management- en investeringsmarkt en houden onszelf actief op de hoogte van trends onder eindgebruikers. Alles met maar een doel: uw activa waardevolle investeringen te maken.