Vermogensopbouw door middel van vastgoed


Inflatiegebonden huurinkomsten samen met waardevermeerdering en belastingvoordelen maken van vastgoed een interessante activaklasse voor het bouwen van vermogen. Het gespecialiseerde Privévermogen-team van CBRE helpt particuliere beleggers strategische keuzes te maken met betrekking tot hun vastgoedbeleggingen en zo hun vermogensopbouw in gang te zetten.

Onze globale aanpak, gericht op particuliere beleggers, definieert het beste risico-rendementsspectrum voor uw vastgoedbeleggingen en geeft u de mogelijkheid om de praktische aspecten met betrekking tot diezelfde beleggingen uit te besteden. Een gepersonaliseerd Vastgoed- en Zorgplan maakt het voor onze investeerders mogelijk om de controle te behouden en tegelijkertijd een geruststellende blik te werpen. Voortdurende controle is de sleutel tot een toekomstvaste vastgoedportefeuille. Daarom zorgt een jaarlijkse audit, uitgevoerd door ons Privévermogen-team, ervoor dat particuliere beleggers kunnen anticiperen op wereldwijde trends.

Door zowel kopers als verkopers te adviseren streeft CBRE naar een succesvolle kapitaalsturing: of u nu uw patrimoniumvennootschap wilt verkopen en in plaats daarvan wilt investeren in een appartementsgebouw in Antwerpen; of u een kantoorgebouw in Brussel en een KMO-vastgoed in Luik wilt kopen na de verkoop van een winkel in Gent; CBRE beschikt over een brede waaier aan informatie en expertise met betrekking tot de nationale en internationale vastgoedmarkten om uw investeringsbeslissing te onderbouwen. Laat u begeleiden door onze vastgoedcoaches en doe een beroep op onze vastgoedgegevens, locatie-analyses en socio-economische inzichten om uw vastgoedstrategie te bepalen.


Onze diensten

Investeringsadvies

Investeren in vastgoed is iets wat deskundig advies vereist. Laat u begeleiden door een van onze vastgoedcoaches en ontdek de investeringsopportuniteiten en vastgoedtransacties in alle gespecialiseerde sectoren, waaronder kantoren, industrie, logistiek, winkels en andere alternatieve markten.

Vastgoedwaarderingen

Ons team van gecharterde Valuation Surveyors helpt u bij het beoordelen van uw vastgoedportefeuille, het waarderen van een nieuwe vastgoedaankoop of het samenstellen van een leendossier. Dit alles ondersteund door doordachte, toekomstgerichte inzichten in vastgoedtrends, -strategieën en -opportuniteiten.

LEES MEER

Vastgoedbeheer

Door de administratieve en technische beperkingen uit te besteden aan CBRE kunt u zich richten op de strategische uitbreiding van uw vastgoedpatrimonium.

LEES MEER

Verkoop van patrimoniumvennootschappen

Ons gespecialiseerde Privévermogen-team heeft ruime ervaring in de verkoop van patrimoniumvennootschappen. Deze zogenaamde "share deals" vragen veel aandacht en alleen een rigoureus stapsgewijs proces zorgt voor een evenwicht tussen een optimale aandelenkoers en een duidelijke overdracht van het aandeelhouderschap.

LEES MEER

Skyview of a Belgian city in the sun

Vastgoedadvies op maat

Hoe werkt het?

<div align="center"><span style="color: rgb(105, 190, 40)">Vastgoedplan</span></div>

Vastgoedplan

Onze vastgoedcoaches stellen samen met u een vastgoedinvesteringsplan op op basis van uw risico-rendementsspectrum. Dit geeft u een duidelijk inzicht in hoe, wanneer en in welke mate uw vermogensopbouw in gang wordt gezet.
<div align="center"><span style="color: rgb(105, 190, 40)">Zorgplan</span></div>

Zorgplan

Als vastgoedbelegger wilt u de juiste balans vinden tussen de controle houden en gemoedsrust. Dankzij een volledig op maat gemaakt CBRE Zorgplan kunt u zich richten op uw core business. Wenst u dat wij het vastgoedbeheer en het bedrijfsbeheer of ook het asset- en projectbeheer voor onze rekening nemen? Het Zorgplan maakt onze diensten op maat, zodat ze precies aansluiten bij uw behoeften.
<div align="center"><span style="color: rgb(105, 190, 40)">Audit</span></div>

Audit

Een toekomstvaste beleggingsportefeuille wordt bereikt door een constante controle, het belangrijkste doel van CBRE Audit. Wij beoordelen uw portefeuille in termen van risico, rendement, diversificatie en waardering, uitgevoerd door ons multidisciplinaire team en geleid door een van onze vastgoedcoaches. Het nemen van goed geïnformeerde beslissingen tijdens het navigeren door de vastgoedwereld van morgen kan alleen worden bereikt door gedegen marktkennis.

Skyview of a golf court


Wie zijn onze klanten?


Onze adviesdiensten op maat zijn gericht op alle particulieren die hun vermogen willen laten groeien en meerwaarde willen creëren door middel van vastgoedbeleggingen. Ons klantenbestand is zeer divers en omvat zowel notarissen, boekhouders, zelfstandige ondernemers, family offices als startende vastgoedbeleggers. We ontmoeten u graag om te bespreken hoe we het beste aan uw behoeften kunnen voldoen.

Vind het meest geschikte beleggingspand online

Propertyweb, de vastgoedwebsite van CBRE België en het grootste professionele vastgoedplatform van België, biedt in de meeste Belgische steden en gemeenten beleggingsopportuniteiten te koop.

Ons advies voor optimale vastgoedbeleggingen

Investeren in vastgoed vereist een logische en strategische aanpak om het rendement te maximaliseren. Met dit in het achterhoofd geven onze vastgoedcoaches u enkele tips en tricks voor succesvolle investeringen.

10 tips bij het investeren in een appartement

Wat zijn de belangrijkste elementen om in gedachten te houden bij de aankoop van een appartement? Hoe kunt u uw vastgoedinvestering maximaliseren? We geven u 10 tips en tricks om toe te passen bij het kopen van residentieel vastgoed.