Dagelijks zijn wij betrokken bij een breed scala aan transacties. Ons team van vastgoedspecialisten is altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat.

Wij beheren uw belangen in de aan- en verkoop van leegstaande of gehuurde panden, in de ontwikkeling van sale and leaseback-structuren en op veilingen en kunnen ook optreden als management agent.

Voor institutionele en niet-institutionele klanten blijft ons proces hetzelfde: gestructureerd, flexibel, transparant en gebaseerd op een diepgaande kennis van de markt. Wij identificeren investerings- en verkoopmogelijkheden tot 15 miljoen euro.


Private Wealth

Uitgebreide operationele ervaring en toonaangevende marktkennis om gepersonaliseerd beleggingsadvies te verstrekken aan vermogensbeheerders en family offices.

Kleine tot middelgrote investeringen

CBRE kan advies inwinnen en geven in een brede waaier van transacties, van de verkoop van individuele appartementen tot de verkoop van gebouwen en portefeuilles.

Alle vastgoedactiva

Of het nu gaat om kantoren, winkels, logistiek, hotels, residentiële of zorginvesteringen, u kunt rekenen op ons deskundig advies.