Het kapitaaladvies-team van CBRE biedt onafhankelijk en toonaangevend advies over kapitaalmarkten, ondersteund door onze ongeëvenaarde financiële expertise en wereldwijde vastgoedinzichten.

Wij bieden u internationale financiële expertise, gecombineerd met uitstekende kennis van en ervaring op de Belgische indirecte vastgoedmarkt, waardoor gegarandeerd wordt dat uw fondsbeheerders de best mogelijke ondersteuning ontvangen. Of het nu gaat om het structureren, positioneren of promoten van investeringsvoorstellen, wij zijn uw strategische partner voor al uw indirecte vastgoedinvesteringen. Dit zijn o.a. vastgoedfondsen, joint ventures en club deals.

Onze experts zijn ervaren financiële professionals die de behoeften van de klant koppelen met investeringsstrategieën verdeeld over gespecialiseerde sectoren en geografische gebieden, met behulp van een verscheidenheid aan kapitaalstructuren.


Onze kapitaaladviesdiensten dekken de volgende kerngebieden:

  • Bedrijfsfinanciering: Ons team biedt creatieve dealoplossingen, strategisch fondsadvies en transactie-ondersteuning. Met behulp van een mondiaal contactennetwerk kunnen onze experts u ondersteunen bij alles wat met financiën te maken heeft, van kapitaalwerving tot schuldfinanciering, analyse en vormen van portfolio's, alsook gespecialiseerde financiële oplossingen in de energie- en infrastructuurmarkten.
  • Investeringsadvies: Ons team biedt een onafhankelijke en vertrouwde service, gebaseerd op het unieke inzicht van CBRE op vastgoedmarkten. Met adviesdiensten op het gebied van schuldinvestering, maar ook directe en indirecte activa koppelen wij creatieve investeringsoplossingen aan uw exacte behoeften en financiële doelstellingen.
  • Leendiensten: Ons team biedt ook vertrouwde managementoplossingen voor geldschieters, ondersteund door een volledig scala aan leenservices voor activa. Van leenadvies tot het vereffenen en terugvorderen, ons team staat altijd klaar om uw kapitaal te beheren.