Vastgoedbeleggingen

Met behulp van de wereldwijde marktkennis van CBRE levert ons team van experts een mondiaal perspectief op commerciële vastgoedinvesteringen en de kapitaalmarkten die dit mogelijk maken.

Privévermogen

Ons team van vastgoedspecialisten beheert uw belangen in de aan- en verkoop van leegstaande of gehuurde panden, in de ontwikkeling van sale and leaseback-structuren en op veilingen en kunnen ook optreden als management agent.

Bouwadvies

Ons bouwadviesteam staat eigenaars en ontwikkelaars bij in hun vastgoedontwikkelings-, renovatie- en herontwikkelingsprojecten.

Kapitaaladvies

Het kapitaaladvies-team van CBRE biedt onafhankelijk en toonaangevend advies over kapitaalmarkten, ondersteund door onze ongeëvenaarde financiële expertise en wereldwijde vastgoedinzichten.

Verhuur van vastgoed

CBRE heeft het krachtigste serviceplatform in de sector en biedt vastgoedbeleggers een bewezen maar toch op maat gemaakte marketing- en verhuurstrategie die een uitzonderlijk resultaat levert, afgestemd op de beleggingsdoelstellingen van onze klanten.

Uitbesteding van vastgoedbeheer

Wilt u zich ontlasten van het beheer van uw vastgoed? De specialisten in vastgoedbeheer van CBRE zorgen voor een perfecte werking ervan.

Waardering en taxatie voor investeerders

Wij bieden unieke geïnformeerde perspectieven over vastgoedwaarderingen en advies, met behulp van rijke data, ongeëvenaarde ervaring en consistente service.