Kapitaaladvies

Het kapitaaladvies-team van CBRE biedt onafhankelijk en toonaangevend advies over kapitaalmarkten, ondersteund door onze ongeëvenaarde financiële expertise en wereldwijde vastgoedinzichten.

Vastgoedbeleggingen

Met behulp van de wereldwijde marktkennis van CBRE levert ons team van experts een mondiaal perspectief op commerciële vastgoedinvesteringen en de kapitaalmarkten die dit mogelijk maken.

Privévermogen

Ons team van vastgoedspecialisten beheert uw belangen in de aan- en verkoop van leegstaande of gehuurde panden, in de ontwikkeling van sale and leaseback-structuren en op veilingen en kunnen ook optreden als management agent.

Verhuur van vastgoed

CBRE heeft het krachtigste serviceplatform in de sector en biedt vastgoedbeleggers een bewezen maar toch op maat gemaakte marketing- en verhuurstrategie die een uitzonderlijk resultaat levert, afgestemd op de beleggingsdoelstellingen van onze klanten.

Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement vereist kennis van de vastgoedmarkt en de behoeftes en vereisten van klanten, huurders en bezoekers, alsook expertise op het gebied van technologie en structuur van een gebouw.

Waardering en taxatie voor investeerders

Wij bieden unieke geïnformeerde perspectieven over vastgoedwaarderingen en advies, met behulp van rijke data, ongeëvenaarde ervaring en consistente service.