Wilt u van uw werkplek een succes maken?

Het ontwerpen, transformeren of beheren van werkomgevingen is even opwindend als complex voor bedrijven in deze nieuwe hybride wereld.

Ons Workspace Strategy & Innovation team helpt bedrijven bij het creëren van een visie voor de transformatie van hun werkomgeving.  

Bovenal houden wij rekening met de bredere zakelijke context. Of uw bedrijf nu wil groeien, de kosten wil verlagen of talent wil aantrekken en behouden, de juiste werkplekstrategie zal bijdragen aan het bereiken van deze doelen.

In een hybride werkomgeving komen fysieke ruimte, menselijk kapitaal en technologie samen om de ervaring van de werkplek te maximaliseren en de kosten te verlagen. Wij brengen u in contact met de juiste specialisten binnen CBRE om aan uw behoeften op het gebied van kantoorruimte te voldoen: locatie- en gebouwanalyse, onderzoek naar werkpatronen, analyse van de ideale grootte van de werkplek, ontwerp en ontwikkeling van werkomgevingen, duurzaamheid, technologische behoeften... Dit alles in combinatie met de nieuwste digitale hulpmiddelen om de werknemers in hun werkomgeving bij te staan en het gebouwbeheer te optimaliseren.

Wij organiseren workshops over actuele trends en brainstormsessies voor onze klanten over diverse onderwerpen met betrekking tot de werkomgeving en hybride werken.

Ontdek hoe onze divisie Workspace Strategy & Innovation uw organisatie kan helpen om aan haar behoeften te voldoen en uw werkplekervaring naar een hoger niveau te tillen.

Hoe toekomstbestendig zijn uw kantoren?

 DOE DE TEST

Vertel ons meer over uw projecten, en we nemen snel contact met u op.