De manier waarop u als bedrijf of organisatie uw kantoorruimte gebruikt en bezet, beïnvloedt de productiviteit, de aantrekkingskracht en het behouden van uw talenten. Wij helpen u bij het optimaliseren van uw werkomgeving, het toekomstbestendig maken van uw kantoorruimte en het diversifiëren van uw huidige ruimte-typologie door middel van creatieve en technische werkplekoplossingen.

We werken nauw met u samen om uw werkwijze te begrijpen, samen de meest geschikte interieurontwerpen te definiëren en de inrichtingswerken in nieuwe of bestaande gebouwen te coördineren. Wij organiseren uw verhuisprojecten van A tot Z.
Hoe toekomstbestendig zijn uw kantoren?

 DOE DE TEST NU

Onze kernexpertise

Werkruimtestrategie

Wij adviseren onze klanten over hun werkomgeving door middel van haalbaarheidsstudies, ontwerp & imago, implementatie van nieuwe werkwijzen en budgettering.

Ruimteplanning en ontwerp

De interieurarchitecten van CBRE Workspace ontwerpen en creëren de toekomstige werkomgeving van de opdrachtgever door middel van ruimteplanning (2D en 3D), ruimtetypologieën, grafische illustraties en moodboards.

Technisch advies

Technische due diligence, technische haalbaarheidsstudies, projectmanagement voor nieuwbouwprojecten, opvolging van de bouw.

Bouw van nieuwe werkomgevingen

Wij begeleiden onze klanten bij de coördinatie van de inrichtingswerken in/voor hun nieuwe werkomgeving. Wij treden op als hoofdaannemer en als SPOC van de klant gedurende het gehele project.

Duurzaamheid

Advies met betrekking tot het duurzame gebruik van kantoorgebouwen en de integratie van milieueisen en specificaties (waaronder HQE, BREEAM en LEED).