CBRE levert een toonaangevende service in transactiemanagement waarbij het samen met klanten hun vastgoedbelangen uitwerkt om de meest succesvolle overnames, verkopen, huurhernieuwingen en commerciële huurherzieningen te garanderen. 

Dankzij onze diensten kunnen klanten hun vastgoedportfolio's volledige commerciële zichtbaarheid geven, betrouwbaar advies leveren en gecoördineerde strategieën bepalen die de waarde van hun bedrijf vergroten en de risico's beperken. 

Wij begrijpen dat de hoofdactiviteit van onze klanten vaak niet om onroerend goed draait. Met dat in het achterhoofd benutten wij onze wereldwijde aanwezigheid en centrale coördinatie om succesvol op de marktomstandigheden te reageren en op uw bredere bedrijfsstrategie af te stemmen.


Wat wij aanbieden:

  • Bedrijfsstrategieën: Opstelling en coördinatie van actieplannen met innovatieve gebruikersoplossingen.
  • Adviesdiensten: Analyse van locatie en werkplek, berekening van de voordelen van een heronderhandeling, een verhuizing of een verhuur- of verkooptransactie.
  • Transactiemanagement: Aan- en verkoop van (huur)eigendommen, heronderhandelingen over en afkoop van verhuurcontracten, sale-and-lease-backstructuren, build-to-suitoplossingen.