Ons team, gespecialiseerd in vastgoedstrategieën in België, vertegenwoordigt zakelijke eindgebruikers in alle vastgoedgerelateerde zaken. Wij adviseren CBRE's internationale klanten alsook nationale en lokale bedrijven en organisaties over hun bedrijfsvastgoedstrategieën. Wij helpen hen bij het beoordelen van de relevantie van hun ruimtebeslag en bij het zo goed mogelijk benutten van hun kantoorruimte.

Of u nu nieuwe kantoren in België wilt kopen, overtollige kantoorruimte wilt verhuren of verkopen of complexer advies over dealstructuren nodig hebt, wij zijn gedreven om de beste resultaten te leveren. Dankzij ons creatief en strategisch vastgoedadvies helpen wij u de perfecte kantoren voor uw onderneming te vinden.

Blijven of gaan?

 

Dankzij de intern door CBRE ontwikkelde digitale tools en interviews met belangrijke profielen binnen uw organisatie, beoordelen wij de geschiktheid van uw werkomgeving voor uw huidige en toekomstige behoeften op het gebied van locatie, configuratie, mobiliteit en duurzame ontwikkeling.

Wij maken gebruik van robuust, marktleidend onderzoek, analyses en lokale expertise, zodat u er zeker van kunt zijn dat elke beslissing gebaseerd is op een uitgebreide analyse van demografie, arbeidsaanbod, vaardigheden, transportverbindingen, markttrends en waarden.

Onze experts zullen vervolgens een op maat gemaakte strategie voor uw bedrijf formuleren en implementeren, waarbij rekening wordt gehouden met alle financiële en operationele risico's en opportuniteiten.

Hoe toekomstbestendig zijn uw kantoren?

 DOE DE TEST NU

Een nieuwe kijk op uw vastgoedstrategie!

Onze Occupier-aanpak is gebaseerd op 4 pijlers die bedrijven en organisaties in staat stellen hun strategische bedrijfsvastgoeddoelstellingen in België optimaal te bereiken.
Onze Occupier-aanpak is gebaseerd op 4 pijlers die bedrijven en organisaties in staat stellen hun strategische bedrijfsvastgoeddoelstellingen in België optimaal te bereiken.

Een efficiënte dienstverlening


Wij beseffen dat de hoofdactiviteit van onze klanten vaak niet gericht is op vastgoed. Met dat in het achterhoofd maken wij gebruik van onze wereldwijde omvang en centrale coördinatie om succesvol in te spelen op marktomstandigheden en te zorgen voor afstemming op uw bredere bedrijfsstrategie.

Wij vertegenwoordigen huurders van kantoorruimte in België tijdens het hele onderhandelingsproces, tot en met het sluiten van een overeenkomst, om te zorgen voor de meest succesvolle kantooraankopen, -verkopen, huurverlengingen en commerciële huurherzieningen.

Advies nodig? Wij helpen u graag!


Onze kernexpertise

Bedrijfsstrategieën

Audit van de huidige situatie, hulp bij de definitie en uitvoering van de vastgoedstrategie op lange termijn.

Adviesdiensten

Locatie- en werkplekanalyse, berekening van de voordelen van een heronderhandeling, een verhuizing of een huur- of koopverrichting.

Transactiebeheer

Aan- en verkoop van leasehold/freehold, heronderhandeling en afkoop van huurovereenkomsten, sale and leaseback structuren, build-to-suit oplossingen.