Bij CBRE houden wij rekening met de levenscyclus van een gebouw. U bent op zoek naar perfectie. Zo zijn wij.

Als dit nog niet voelbaar is, helpt ons projectmanagementteam u om dit te bouwen. We zullen ook werkplekken ontwerpen, uitrusten, bouwen en aanpassen die voldoen aan uw zakelijke behoeftes.

Of u nu een nieuw hoofdkantoor bouwt of verhuist naar een bestaande locatie of deze renoveert, wij hebben de experts om u te garanderen dat u de werkplek krijgt die u wilt, ongeacht uw activiteiten. Onze belangrijkste diensten omvatten beheer van bouwprojecten en kostenmanagement, verhuizingsmanagement, IT-ondersteuning en de aankoop van meubilair, installaties en andere apparatuur die voldoen aan uw exacte behoeftes. 

Als vertrouwde leider in zakelijk vastgoed, helpt CBRE u bij het identificeren en implementeren van werkplekverbeteringen die een meetbaar verschil maken. Dat kan betekenen het optimaliseren van een bestaande werkplek met flexibele werkoplossingen om u te helpen wendbaardere, mobielere en meer gemotiveerde werknemers te krijgen, inclusief slimme gebouwen en IT-oplossingen, of het verzorgen van duurzame energieprojecten.


Projectkosten- en risicomanagement


We weten dat 80% van de projectbesparingen voortvloeien uit de fases voorafgaand aan de bouw. Onze ervaring en expertise bij bouwprojectmanagement geeft u niet alleen de kantoorruimte die u wilt, maar het bespaart u ook geld.

CBRE kan helpen grote veranderingen soepel en eenvoudig door te voeren, terwijl risicobeperking wordt gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat uw geld op effectieve wijze wordt uitgegeven door het beheer van relaties met aannemers en leveranciers, het scannen van de markt naar opportuniteiten, herziening van huren en kosten voor kantoorinrichting, heronderhandelingen en verlengingen van huren, leveren van complete planning- en verandermanagementsprogramma's. Dit allemaal naast het uitvoeren van due diligence en portfoliostrategie en het verzorgen van alle juridische en veiligheid- en gezondheidsvereisten.


Adviesdiensten

  • Wij kunnen een 'projectmanagementkantoor' binnen uw gebouw opzetten. Dit betekent dat CBRE bij de hand is om u te helpen met alles wat u nodig heeft, wanneer u ons nodig heeft. 
  • Onze dienst is ontwikkeld om u te helpen geldbesparende oplossingen te identificeren, beschikbaar als een speciaal hulpmiddel of op een variabele basis vanuit ons lokale kantoor.


Projectmanagementdiensten

  • We kunnen vanuit ons kantoor aan een project op projectbasis werken. Of het nu gaat om het upgraden van uw belangrijke apparatuur of het organiseren van een renovatie, wij zullen voor u de beste oplossing vinden.
  • Ons planningsadvies, commerciĆ«le zekerheid, benchmarking en kostenmanagementsdiensten helpen u bij het ontwerpen van uw budget voor de komende 10 jaar, waardoor u kosten en risico met betrekking tot uw kapitaalportfolio kunt beheren. 
  • CBRE kan ook kosten beheren op een projectbasis, of het nu gaat om de vervanging van een airco of de inrichting van een kantoor van 5.000 vierkante meters.