Ons team gespecialiseerd in portfoliodiensten levert een geconsolideerd en accuraat inzicht in uw vastgoedportfoliodata, naast allesomvattende huurcijfers en terreinmanagement.

Door het outsourcen van het management van de huurbetalingen en portfolioverplichtingen aan ons team, leveren wij besparingen, verlagen wij het risico en beheren wij namens u verhuurders- en onderhuursinteracties, waardoor u vrij bent u te richten op uw zakelijke doelstellingen.


Portfoliobesparingen en - efficiëntie


Onze marktleidende data-analyses en inzicht bieden u een duidelijk overzicht van uw vastgoedportfolio, waardoor uw vastgoedmanagement mogelijk wordt gemaakt doordat u eenvoudig prestaties en onderhanden werk kunt bijhouden. 

Met behulp van krachtige analysetools helpen onze experts u efficiëntie te identificeren waardoor uw vastgoed beter op een lijn komt met uw zakelijke doelstellingen. Dit proces levert over het algemeen een besparing van ongeveer 20% op voor onze klanten.


Onze belangrijkste portfoliodiensten:

  • Datamanagement/huuradministratie: We voeren informatie uit uw portfolio in in eenzelfde database en beheren deze informatie. Hierdoor heeft u directe toegang tot alle essentiële informatie met betrekking tot uw bezittingen, inclusief het type huur en bezit, duur van de huur, essentiële data en wanneer het kan worden veranderd. 
  • Klantenboekhouding: Onze volledige vastgoeds- en huuradministratiediensten omvatten debiteuren- en crediteurenbeheer. We zorgen ervoor dat alleen de in het contract gestipuleerde vastgoedkosten worden betaald, zoals huur, servicetoeslagen en verzekeringen. Het team beheert ook alle financiële huuradministratie (vastgoed gerelateerde betalingen van huurders), accurate budgetten en bedrijfsplannen en audits van huur en servicetoeslagen.