Ons team gespecialiseerd in vastgoedportfolio- en locatieadvies identificeert de beste locaties voor uw operaties, medewerkers en klanten om uw zakelijke doelstellingen te ontwikkelen.

Door het combineren van wereldklasse analysetools en lokale expertise helpen wij u bij het identificeren van huren en locaties die het beste passen bij uw locatiestrategie wat betreft kosten, doelmarkten, overheidsstimuleringen en talent, om u te voorzien van een locatiestrategie die is ontworpen met als doel uw commerciële voordeel te ontwikkelen. 


Portfolio adviesdiensten


Met experts in de gehele EMEA-regio en daarbuiten kunnen wij ondersteuning bieden op een wereldwijd of stadniveau om een bestaande vastgoedportfolio te herstructureren, te reageren op wereldwijde politieke en economische gebeurtenissen en te profiteren van markttrends op de lange termijn. De ongeëvenaarde lokale kennis van onze experts kan ook helpen bij het verlagen van bezettingskosten en het consolideren van uw bestaande ruimte om beter te passen bij de dynamische veranderingen die wij binnen bedrijven zien.


Locatiestrategie

 
CBRE levert onafhankelijk advies over alle aspecten van locatiestrategie, waaronder het zoeken naar nieuwe opportuniteiten en het configureren van werkkracht binnen bestaande locaties. 

Ons team richt zich op de factoren die een groot verschil kunnen maken voor zakelijke prestaties, zoals lokale beschikbaarheid van arbeidskrachten, kosten en kostenarbitrage, zakelijke omgevingen, regelgevende en risicofactoren, maar ook transportfactoren en productieketenconfiguratie. Zodra deze essentiële elementen bepaald zijn, kan de zoektocht voor de ideale ruimte beginnen.


Aardolie en automobiel


Wij bieden maatwerkadvies voor eindgebruikers en eigenaren van benzinestations, winkels en car washes, autodealers, garages, etc.