Bij CBRE weten we dat een goed beheerd gebouw een blijvende indruk nalaat. Daarom bieden wij uitgebreide diensten op het vlak van facilitair management in België die uw gebouwen optimaal helpen presteren en zorgen voor gelukkig, productief personeel dat goede bedrijfsresultaten levert.

Onze experts op het vlak van facilitair management zorgen ervoor dat uw gebouwen en vastgoedactiva aan de hoogste normen voldoen door aan de hand van een doeltreffende, gestroomlijnde procedure risico's te beperken, veiligheid te verbeteren en kosten te verminderen. Meer nog, wij creëren een omgeving waarop u trots kunt zijn - een omgeving die het aangepaste personeel voor uw bedrijf aantrekt en klanten bij hun aankomst versteld doet staan.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat mensen en portefeuilles zo goed mogelijk presteren - altijd en overal. Wij bieden oplossingen op maat voor gebouwen, iconische monumenten en regionale of wereldwijde vastgoedportefeuilles.


Zelf uitgevoerde diensten

 

Wij garanderen meer kwaliteit en minder kosten en risico's omdat wij onze technische diensten zelf uitvoeren en ze niet uitbesteden. Bovendien voeren wij onze technische diensten op meer plaatsen zélf uit dan eender welke andere leverancier.

Veiligheid is bij CBRE een kernwaarde in onze dienstverlening en organisatie - niet alleen een prestatiestatistiek, en wij investeren voortdurend in onze veiligheidscultuur zodat zowel ons personeel als dat van u in een veilige omgeving kan werken.


Een oplossing op maat voor uw activiteiten

 

Wij kunnen met trots zeggen dat we kritieke werkplekken als laboratoria, datacenters en handelsvloeren beheren, zodat uw bedrijf bij een onverwachte servicefout geen seconde verliest. Maar onze deskundige diensten gaan verder dan alleen deze plaatsen. Wat uw locatie, soort werkplek of gewenst resultaat ook is, wij passen al onze diensten aan.