Ons team gespecialiseerd in bezetterstransacties vertegenwoordigt zakelijke bezetters bij alle zaken die met vastgoed te maken hebben. Wij adviseren de internationale klanten van CBRE, maar ook nationale en lokale bedrijven over hun vastgoedstrategieën. Wij helpen hen de relevatie van hun voetafdruk te beoordelen en het maximale te halen uit hun gebouwen.

Als onze klant krijgt u toegang tot het grootste makelaarsnetwerk ter wereld, ondersteund door een waaier aan logistieke oplossingen die u helpen om uw zakelijke vastgoedstrategie te definiëren en verfijnen en de waarde van uw vastgoedactiva te ontgrendelen. 

Ongeacht of een eindgebruiker een nieuw gebouw koopt, te veel aan ruimte verkoopt of complexer advies nodig heeft over dealstructuren, wij doen er alles aan om de beste resultaten te leveren.


Verlaagde kosten en risicomanagement


Onze experts formuleren en implementeren een strategie op maat gemaakt voor uw bedrijf en nemen daarbij alle financiële en operationele risico's en opportuniteiten in overweging.

Onze unieke schaal stelt ons in staat onze oplossingen aan te passen om de specifieke vereisten van uw zakelijke sector en marktdynamiek weer te geven.


Een gestroomlijnde service


Wij bieden één aanspreekpunt dat uw zakelijke vereisten volledig begrijpt en communiceert, ongeacht of het gaat om een enkele transactie of verdeeld is over meerdere markten.

Wij gebruiken robuust, marktleidend onderzoek, analyses en lokale expertise, zodat u erop kunt vertrouwen dat iedere beslissing is gebaseerd op een allesomvattende analyse van demografische data, arbeidsaanbod, vaardigheden, transportmogelijkheden, markttrends en waardes.