Het CBRE-team gespecialiseerd in het beheren van vastgoedportefeuilles biedt de klant een accuraat beeld van de gegevens van zijn vastgoedportefeuille, evenals een uitgebreide huurboekhouding en vastgoedbeheer.

Vastgoedportefeuille en locatieadvies

 

CBRE geeft onafhankelijk advies over alle aspecten van locatiestrategie, het identificeren van nieuwe opportuniteitsgebieden en het indelen van middelen over bestaande sites. Ons team identificeert de beste locaties in België voor uw activiteiten, werknemers en klanten om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Met een combinatie van analysetools van wereldklasse en lokale expertise helpen wij u bij het identificeren van de huurcontracten en locaties die het best aansluiten bij uw locatiestrategie, zodat u over een op maat gemaakte vastgoedlocatiestrategie beschikt.

Ons team richt zich op de factoren die een enorm verschil kunnen maken voor de bedrijfsprestaties, zoals de beschikbaarheid van lokale arbeidskrachten, kosten en kostenarbitrage, het ondernemingsklimaat, regelgevings- en risicofactoren, evenals transportfactoren en de configuratie van de supply chain. Zodra deze cruciale elementen zijn vastgesteld, begint de zoektocht naar de ideale ruimte.

Hoe toekomstbestendig zijn uw kantoren?

 DOE DE TEST NU

Een nieuwe kijk op uw vastgoedstrategie!

Onze Occupier-aanpak is gebaseerd op 4 pijlers die bedrijven en organisaties in staat stellen hun strategische bedrijfsvastgoeddoelstellingen in België optimaal te bereiken.
Onze Occupier-aanpak is gebaseerd op 4 pijlers die bedrijven en organisaties in staat stellen hun strategische bedrijfsvastgoeddoelstellingen in België optimaal te bereiken.

Portefeuillebesparingen en efficiëntiewinsten


Onze marktleidende data-analyse en inzichten geven u een duidelijk beeld van uw vastgoedportefeuille en vergemakkelijken uw vastgoedbeheer door u in staat te stellen eenvoudig prestaties en lopende activiteiten te volgen.

Met behulp van krachtige analyse-instrumenten helpen onze experts u om efficiëntieverbeteringen te identificeren en uw vastgoed beter af te stemmen op uw bedrijfsdoelstellingen. Dit proces levert onze klanten doorgaans besparingen van ongeveer 20% op.

Voldoen aan uw flexibiliteitsbehoeften


Wilt uw bedrijf gaan voor een (meer) flexibel kantoormodel of werknemers de mogelijkheid bieden om te werken vanuit satellietlocaties dichtbij huis, waaronder business centers en coworking spaces? Wat uw doelstellingen en vereisten ook zijn, u kunt vertrouwen op de expertise van ons team in de coworking-sector om aan uw flexibiliteitsbehoeften te voldoen.

Advies nodig? Wij helpen u graag!


Onze kernexpertise

Huuradministratie

Beheer van alle informatie met betrekking tot de huurovereenkomsten van uw vastgoedportefeuille in één enkele database, met inbegrip van vastgoed- en huurtype, huurtermijn, belangrijke en verlengingsdata.

Klantenboekhouding

Volledige vastgoed- en huurboekhouding, met inbegrip van de te betalen en te ontvangen bedragen, betaling van huurprijzen, huurlasten en verzekeringen, budgetten en audits van de huurlasten.

Beheer van vastgoedportefeuilles

Inzicht in vastgoedportefeuilles, contractbeheer, financiële administratie van vastgoedportefeuilles, door initiatieven voor portefeuilleoptimalisatie te ondernemen.

Expertise in de olie- en autosector

Advies op maat voor eindgebruikers en eigenaren van tankstations, winkels en car-washes, autohandelaars, garages...