Zakelijke kapitaalmarkten

Als een bezetter van zakelijk vastgoed zijn uw kapitaalmarktbehoeften dezelfde als die van iedere andere investeerder. Maar als vastgoed geen onderdeel uitmaakt van uw business, kunt u grote kansen missen.

Facilitair management

Bij CBRE weten we dat een goed beheerd gebouw een blijvende indruk nalaat. Daarom bieden wij uitgebreide diensten op het vlak van facilitair management die uw gebouwen optimaal helpen presteren en zorgen voor gelukkig, productief personeel dat goede bedrijfsresultaten levert.

Bezetterstransacties

Ons team gespecialiseerd in bezetterstransacties vertegenwoordigt zakelijke bezetters bij alle zaken die met vastgoed te maken hebben. Wij adviseren de internationale klanten van CBRE, maar ook nationale en lokale bedrijven over hun vastgoedstrategieƫn. Wij helpen hen de relevatie van hun voetafdruk te beoordelen en het maximale te halen uit hun gebouwen.

Portfolio- en locatieadvies

Ons team gespecialiseerd in portfolio- en locatieadvies identificeert de beste locaties voor uw operaties, medewerkers en klanten om uw zakelijke doelstellingen te ontwikkelen.

Portfoliodiensten

Ons team gespecialiseerd in portfoliodiensten levert een geconsolideerd en accuraat inzicht in uw vastgoedportfoliodata, naast allesomvattende huurcijfers en terreinmanagement.

Projectmanagement

Bij CBRE houden wij rekening met de levenscyclus van een gebouw. Ons projectmanagementteam ontwerpt, uitrust, bouwt en past werkplekken aan die voldoen aan uw zakelijke behoeftes.

Productieketen

Ons team gespecialiseerd in productieketen levert strategische oplossingen voor complexe zakelijke problemen die leiden tot echte zakelijke voordelen.

Transactiemanagement

CBRE levert een toonaangevende service in transactiemanagement waarbij het samen met klanten hun vastgoedbelangen uitwerkt om de meest succesvolle overnames, verkopen, huurhernieuwingen en commerciƫle huurherzieningen te garanderen.

Waardering en taxatie voor eindgebruikers

De waarderingen van CBRE leveren voordelen op voor belanghebbenden door verminderde onzekerheid en groter begrip van prestaties van het actief binnen de bredere markt.

Werkomgeving

CBRE is wereldwijd leidend leverancier van diensten geschikt voor werkomgevingen. Wij helpen bedrijven bij het identificeren en implementeren van oplossingen die personeelsbetrokkenheid verbeteren en geweldige bedrijfsresultaten leveren.