Strategisch vastgoedadvies

Wij helpen CBRE's internationale klanten alsook nationale en lokale bedrijven bij het beoordelen van de relevantie van hun ruimtebeslag en bij het zo goed mogelijk benutten van hun kantoorruimte.

Kantoorinrichting

CBRE is wereldwijd leidend leverancier van diensten geschikt voor werkomgevingen. Wij helpen bedrijven bij het identificeren en implementeren van oplossingen die personeelsbetrokkenheid verbeteren en geweldige bedrijfsresultaten leveren.

Werkplekstrategie en innovatie

CBRE's Workspace Strategy & Innovation team helpt bedrijven bij het creƫren van een visie voor de transformatie van hun werkomgeving.

Beheer van vastgoedportefeuilles

Ons team gespecialiseerd in het beheren van vastgoedportefeuilles levert een geconsolideerd en accuraat inzicht in uw vastgoedportfoliodata, naast allesomvattende huurcijfers en terreinmanagement.

Waardering en taxatie voor eindgebruikers

De waarderingen van CBRE leveren voordelen op voor belanghebbenden door verminderde onzekerheid en groter begrip van prestaties van het actief binnen de bredere markt.

Zakelijke kapitaalmarkten

Als een bezetter van zakelijk vastgoed zijn uw kapitaalmarktbehoeften dezelfde als die van iedere andere investeerder. Maar als vastgoed geen onderdeel uitmaakt van uw business, kunt u grote kansen missen.

Facilitair management

Bij CBRE weten we dat een goed beheerd gebouw een blijvende indruk nalaat. Daarom bieden wij uitgebreide diensten op het vlak van facilitair management die uw gebouwen optimaal helpen presteren en zorgen voor gelukkig, productief personeel dat goede bedrijfsresultaten levert.

Projectmanagement

Bij CBRE houden wij rekening met de levenscyclus van een gebouw. Ons projectmanagementteam ontwerpt, uitrust, bouwt en past werkplekken aan die voldoen aan uw zakelijke behoeftes.

Productieketen

Ons team gespecialiseerd in productieketen levert strategische oplossingen voor complexe zakelijke problemen die leiden tot echte zakelijke voordelen.