Een goed begrip van wat de waarde van uw vastgoed bepaalt en hoe dit zich verhoudt tot de relevante markt is van essentieel belang bij de voorbereiding van elke vastgoedbeslissing.   

Ons team streeft ernaar de meest betrouwbare en nauwkeurige vastgoedtaxaties in België uit te voeren, en een diepgaand inzicht te verschaffen in de lokale en wereldwijde markten alsook de parameters die de marktwaarde bepalen.

Van meerdere vastgoedportefeuilles tot individuele vastgoedactiva


CBRE Valuation & Advisory Services Belgium is een afzonderlijke juridische entiteit van CBRE België, wat betekent dat wij het hoogste niveau van vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid kunnen garanderen. Ons ervaren team van taxatiespecialisten, waaronder verschillende RICS-erkende taxateurs, biedt u vastgoedtaxaties en waardebepalingen voor alle soorten vastgoed in België, waaronder kantoren, rusthuizen, winkels, ontwikkelingsprojecten, residentieel en industrieel vastgoed.

Wij bieden u weloverwogen waarderingen, adviesdiensten en oplossingen op maat voor uw cliënten, of zij nu meerdere vastgoedportefeuilles bezitten of individuele activa.

Meerwaarde bieden aan onze klanten


CBRE Valuation Services levert een volledig scala aan diensten op het gebied van vastgoedwaardering aan ondernemingen, institutionele en particuliere beleggers, banken en overheidsinstanties. Onze taxaties voldoen aan de RICS-vereisten en aan de laatste IFRS-regels voor de waardering van activa.

Een ongeëvenaarde database en diepgaande kennis van de sector


De taxateurs van CBRE België genieten van een ongeëvenaarde database dankzij CBRE's uitgebreide netwerk van sectorspecialisten, waaronder onze onderzoeks- en adviesdeskundigen. Dankzij onze grondige kennis van de sector en onze ervaring met het uitvoeren van honderden vastgoedtaxaties per jaar kunnen wij de laatste marktbewegingen volledig in onze rapporten verwerken.