Waardering is een hoeksteen van iedere financiële beslissing die een investeerder, bezetter of eigenaar kan nemen. 

Daarom is ons waarderingsteam er trots op om marktleider te zijn voor deskundig, onafhankelijk advies over alle vormen en beleggingen in vastgoed, van waarderingen van volledige portfolio's tot waarborg voor leningen van eenmalige commerciële en residentiële gebouwen. 

Doordat CBRE Valuation Services een onafhankelijke entiteit is, zijn wij in staat het hoogste niveau van vertrouwelijkheid en ethiek te garanderen.


Leidend leverancier van waarderingsdiensten


Onze klanten zijn o.a. grote banken, overheden, vastgoedbedrijven en individuele ondernemers. Of u nu op zoek bent naar advies over traditioneel commercieel vastgoed, woning- of specialistische markten, zoals gezondheidszorg, petroleum en recreaties, wij leveren accurate waarderingen gebaseerd op een ongeëvenaarde kennis van lokale en globale markten, waardoor wij u kunnen ondersteunen bij het nemen van onderbouwde strategische beslissingen.

Onze teams hebben veel ervaring in:

  • Grensoverschrijdende waarderingen: inclusief portfoliowaardering, obligatieleningen, effectisering, fusies en overnames.
  • Nationale waarderingen: inclusief concurrerende marktinzichten, overheidsactiviteiten, regelgeving op het gebied van infrastructuur en gebouwen.
  • Onderzoekgebaseerde waarderingen: inclusief portfoliowaardering, obligatieleningen, fusies, overnames en grote ontwikkelingen met meerdere fases.
  • Adviesdiensten: inclusief haalbaarheidsstudies, optimale productdefinitie, onderzoekgebaseerde analyse. 

Ons waarderingsteam is constant op zoek naar manieren om deze diensten te verbeteren. Daarom zijn wij toegewijd aan baanbrekende nieuwe technologie en technieken, inclusief geautomatiseerde waarderingsmodellen met innovatieve digitale rapportage.


Begrip van de markt


Alle waarderings- en adviesdiensten worden onderbouwd door onze brancheleidende marktkennis. Als de nummer één-adviseur op het gebied van commercieel vastgoed heeft CBRE de breedste research en data, onderbouwd door onze sectorspecialisten van over de hele wereld en de transacties die worden ondernomen door Advisory & Transaction Services- en Investering-teams. 

Ongeacht of u een uitgebreid portfolio heeft of binnen meerdere gebieden handelt, onze internationale dienst levert het grootste voordeel en het minste gedoe. Wij gebruiken onze expertise en specialisten van lokale markten om onderbouwde waarderingen en inzichten te leveren via eenzelfde contactpersoon.